Gal Gadot: 'Wonder Woman' draait om liefde en rechtvaardigheid

Gal Gadot: 'Wonder Woman' draait om liefde en rechtvaardigheid

De eerste solofilm rond het personage is een coming-of-age verhaal.

Het debuut van Gal Gadots Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice werd erg positief ontvangen. Velen kijken dan ook uit naar haar eerste solofilm, die door Patty Jenkins geregisseerd is. In een interview met We Got This Covered vertelde Gadot wat over de film.

Ze ging in op de toon van de film en hoe de film vergeleken kan worden met Dawn of Justice. "Wonder Woman is anders. In deze film kijken we naar het achtergrondverhaal van Diana - haar geschiedenis, hoe ze volwassen wordt. Hoe werd Diana Wonder Woman? Maar waar ik vooral van houd in dit personage, is dat ze voor liefde vecht. Het gaat dus niet om het vechten in de film, of over wie sterker is dan wie, of over vrouwen versus mannen. De film draait om liefde en het accepteren van anderen. Ze staat voor liefde, rechtvaardigheid en compassie."

Mocht je nu bang zijn dat het een en al romantiek wordt, dat hoeft ook niet. De film laat namelijk ook genoeg strijd zien, tussen de amazones en soldaten. Hij speelt zich immers ook af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Wonder Woman draait vanaf 1 juni 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair