Nieuwe promo en posters Marvel-film 'Doctor Strange'

Nieuwe promo en posters Marvel-film 'Doctor Strange'

Maak kennis met het ongekende.

Er is een nieuwe internationale trailer vrijgegeven voor Marvels Doctor Strange. Die toont ons niet heel veel nieuws, al zijn er wel wat kleine flitsen van nieuwe beelden. Net als de featurette die onlangs vrijgegeven werd, toont ook deze nieuwe video ons wat van de bizarre beelden die we te zien krijgen.

Naast de nieuwe trailer zijn er verder twee posters vrijgegeven door IGN. Het ene beeld is 'gewoon', het andere heeft, geheel in stijl van de film, een diepere laag, die te zien is als je met een blacklight op de poster schijnt. Afgezien daarvan is er ook no een speciale cover, vrijgegeven door Entertainment Weekly. Dat heeft een speciaal nummer gemaakt rond wat volgens hen de vijftig krachtigste superhelden zijn en in het kader daarvan is er een cover en een bizarre poster geheel in stijl van de film. Eerst de trailer:



En dan de posters:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Gevolgd door de cover van EW:

Bekijk de afbeelding
Benedict Cumberbatch is Doctor Strange, een voormalig neurochirurg die kennis maakt met een wereld van alternatieve dimensies en magische krachten. De film van regisseur Scott Derrickson draait vanaf 27 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair