Ron Howard over regie toekomstige 'The Dark Tower'-films

Ron Howard over regie toekomstige 'The Dark Tower'-films

Staat de regisseur die al jaren bezig is met de film ervoor open?

In februari komt dan eindelijk, na een hele reeks problemen, The Dark Tower uit in de bioscoop. Het is de eerste live-action film gebaseerd op de acht boeken in de reeks van schrijver Stephen King. Een van de belangrijkste drijvende krachten achter het project is Ron Howard, die de film zou regisseren, maar ondertussen enkel producent is en het stokje overdroeg aan Nikolaj Arcel. Cinema Blend vroeg of Howard een eventueel vervolg zou willen regisseren.

"Ik ben nu uitvoerend producent," begon Howard. "Nick Arcel heeft geweldig werk verricht op de film. Ik heb recent de eerste versie gezien en hij werkt er nog hard aan. Maar het is erg indrukwekkend. Hij heeft geweldig werk verricht. Stephen King is erg tevreden met wat hij gezien en gelezen heeft. En we hopen het ook naar televisie te kunnen brengen. Ik hou van die wereld. Ik hou van dat universum. Dus ondanks dat ik geen toezeggingen kan maken, heb ik jaren aan dat project gewerkt om een echte reden en hoop ik hier zo open mogelijk te kunnen blijven staan."

Het zou dus kunnen dat Howard in de toekomst een film regisseert in de franchise, maar beloftes maakt 'ie niet. De eerste film, met hoofdrollen voor Idris Elba, Tom Taylor en Matthew McConaughey, gaat op 23 februari in première.



NieuwsFilm

meest populair