Eerste blik op Amber Heard als Mera in 'Justice League'

Eerste blik op Amber Heard als Mera in 'Justice League'

Eindelijk is de koningin van Atlantis onthuld!

De productie van Justice League vindt op dit moment plaats in het koude IJsland. Warner Bros. heeft nu via IGN de eerste blik op actrice Amber Heard als Queen Mera, de echtgenote van Aquaman (Jason Momoa) en koningin van Atlantis vrijgegeven. Afgezien van een foto, is er nog wat concept art en een video waarin het personage onthuld wordt.

Voor de video moeten we je doorverwijzen naar de website van IGN. Hieronder de foto's.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De verwachting is dat Heard slechts een kleine rol krijgt in deze derde DC-film van Zack Snyder. Het zou om weinig meer dan een cameo gaan en een introductie van het personage. Pas later, als de solofilm rond Aquaman uitkomt in 2018, krijgt ze meer te doen. Voorlopig mag ze dus vermoedelijk vooral de sidekick spelen.

In Justice League wordt haar echtgenoot geworven door Bruce Wayne (Ben Affleck), die nattigheid voelt sinds de dood van Superman (Henry Cavill). Hij zoekt daarom een groepje helden die hem en Wonder Woman (Gal Gadot) kunnen helpen bij het beschermen van de planeet. Hieronder de trailer, waarin de live-action beelden van de film nog eens te zien zijn.


Justice League draait vanaf 16 november 2017 in de bioscoop, Aquaman vanaf 27 juli 2018.

NieuwsFilm

meest populair