Nieuwe foto's Wolverine-film 'Logan:' Waar zijn alle mutanten?

Nieuwe foto's Wolverine-film 'Logan:' Waar zijn alle mutanten?

De film speelt zich waarschijnlijk ver in de toekomst af.

En opnieuw hebben we twee foto's vanaf het Instagram-account wponx. Dit keer een hint de zwart-wit still uit Logan naar wat we kunnen verwachten van de maatschappij die we aantreffen in de derde Wolverine-solofilm, geregisseerd door James Mangold (The Wolverine).

Op de eerste foto zien we naar wat het lijkt een de muur van een openbaar toilet. In een wandje staat de tekst "waar zijn alle mutanten?" gekrast. Het heeft er dus alle schijn van dat Logan zich afspeelt in de verre toekomst, ver na de gebeurtenissen in de afgelopen X-Men films. Mogelijk heeft de mensheid met flink wat mutanten afgerekend.


Bekijk de afbeelding

Op de tweede foto, die eerder verscheen dan bovenstaande, zien we vermoedelijk de truc waarin Boyd Holbrook (Gone Girl, Narcos), die de leider van de Reavers speelt, zit op een van de eerder verspreide foto's.


Bekijk de afbeelding

In de tiende X-Men film zien we Hugh Jackman voor de allerlaatste keer in de X-Men franchise. Andere rollen zijn voor Richard E Grant (Zander Rice), Patrick Stewart (Professor Charles Xavier), Stephen Merchant en Elise Neal. Vanaf 2 maart in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair