Post-credits scènes 'Doctor Strange' onthuld

Post-credits scènes 'Doctor Strange' onthuld

Lezen op eigen risico!

Volgende week donderdag gaat Marvel-film Doctor Strange in première. Net als bijna altijd bij dit soort films, lijken de scènes na de credits al onthuld te zijn. Screencrush kwam met de omschrijvingen, waarna die op verzoek van Disney offline gehaald zijn. Het lijkt dus te gaan om de echte scènes en om die reden waarschuwen we voor spoilers. Lees dus alleen verder als je echt niet kan wachten.

De scène die zich na de credits afspeelt laat een ontmoeting tussen Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) en Thor (Chris Hemsworth) zien. Strange wil dat de Aarde verlost wordt van Loki en vraagt Thor hem daarbij te helpen. Maar Thor heeft z'n broer nodig om vader Odin te vinden, die verdwenen is. Daarop stelt Strange aan te helpen, op voorwaarde dat Thor, Loki en Odin daarna vertrekken en de Aarde voor altijd met rust laten.

En dan is er nog een andere scène, die helemaal aan het einde te zien zou zijn. Daarin volgen we Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor), die in Doctor Strange wellicht samenwerkt met onze titelheld, maar uiteindelijk toch kwaadaardig lijkt te worden. Hij zou namelijk een bondgenoot van Stephen Strange vermoorden aan het einde van de credits en fluisteren dat er "teveel tovenaars" zijn. Waarmee hij, net als in de comics, uiteindelijk toch de slechterik lijkt te worden.

Vanaf 27 oktober draait de film van regisseur Scott Derrickson in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair