Anna Kendrick als Robin in 'The Batman'?

Anna Kendrick als Robin in 'The Batman'?

Er zijn mensen die het wel zien zitten.

Het lijkt erop dat we nog wel 2 tot 3 jaar moeten wachten op een nieuwe Batman-solofilm. Het is al bekend dat Ben Affleck de film, vermoedelijk met de titel The Batman, gaat regisseren en dat Deathstroke, gespeeld door Joe Mangianello (Magic Mike XXL), een van de slechteriken is. Maar wie - als de side-kick ook daadwerkelijk te zien is - speelt Robin?

De cast & crew van de film lijken wel wat te zien in actrice Anna Kendrick, bekend uit The Accountant (2016) en Up in the Air (2009). Acteur Mangianello deed een verzoek via Instagram, met de simpele tekst "#Deathstroke and #Robin."

#Deathstroke and #Robin #MoheganSun20

Een foto die is geplaatst door Joe Manganiello (@joemanganiello) op



Ook tijdens een eerder interview met Affleck en Kendrick over hun nieuwe #1-film The Accountant werd er een (humoristisch) balletje opgeworpen. MTV lijkt de schuldige voor deze ogenschijnlijke grap die mogelijk werkelijkheid kan gaan worden.



In de comics bestaat er overigens ook een vrouwelijke Robin. Dit personage heet Carrie Kelley en is te zien in de titels Batman: The Dark Knight Returns (1986) en het vervolg Batman: The Dark Knight Strikes Again (2001) van Frank Miller. Voorlopig lijkt het vooral een grap, al zijn er fans die het zeker wel zien zitten:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair