Video

Eindelijk: de nieuwe 'Assassins Creed' trailer én poster!

Michael Fassbender heeft de zware taak.

door Bram de Groot om 19:34 in Video
De gameverfilming Assassin's Creed gaat al over twee maanden in première en tot op heden zagen we van de film van Justin Kurzel (Macbeth) slechts één trailer. Nu kun je hieronder de officiële tweede trailer bekijken, uiteraard met Michael Fassbender in de belangrijkste rol!De eerste trailer verscheen in mei dit jaar en daarin werd het verhaal al zo'n beetje in kaart gebracht. In (de eerste) Assassin's Creed ontmoet de kijker de veroordeelde crimineel Callum Lynch, gespeeld door Fassbender. Hij wordt gerekruteerd om deel te nemen aan een geheim experiment. Hij zal zijn genetische herinneringen moet gaan herleven. Het blijkt dat een van zijn voorouders de vijftiende-eeuwse Spanjaard Aguilar de Nerha is. Hierdoor is hij lid van de geheime Assassins en samen met mede-Assassin Maria neemt hij het op tegen de Tempeliers.

Andere rollen zijn voor Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons, Ariane Labed en Michael K. Williams. Vanaf 5 januari in de Nederlandse filmzalen.

UPDATE: nu ook de nieuwe poster!
27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Haha, die vertaling: het Credo van de Assassijnen. Lijkt mij een flutfilm voor tieners. Zal al zeker geen potten breken.

Bilbo

Avatar

Ik heb niks met de franchise. Heb maar €2,50 betaald voor ACII tijdens een Steam sale en ben blij er niet meer voor te hebben betaald. Ik zie echter Marion Cotillard en Jeremy Irons dus ik zal 'm wel een keertje checken.

kratoskismb

Avatar

Wat is er mis met de vertaling @Muufley ?? Is gewoon correct mede filmtotaler. Ten tweede, mooie trailer alleen die muziek is zo 'out of place'.

horizon

Avatar

Assassijnen is inderdaad correct.

dakai-world

Avatar

Wat is het met 'hippe' muziek en films die zich in een historische 'milieu'?

Toffe trailer, maar die had een factor 10 beter kunnen zijn geweest als ze eens leentjebuur hadden gedaan bij de CGI-trailers van de games zelf. Die zijn stuk voor stuk geniaal in elkaar gezet.

Muufley

Avatar

Assassijnen klinkt gewoon grappig. De muziek zou je al wat moeten vertellen op welke doelgroep de film zich richt, jongere lui.

Frietgezicht

Avatar

De muziek is echt verschrikkelijk

dakai-world

Avatar

@Muufley, ik voel me jong en ben enigszins lui, dus doe mij maar een kaartje Smiley face

Muufley

Avatar

Wat heeft lui zijn hiermee te maken? Oh, je kent het verschil niet tussen lui als bijvoeglijk naamwoord en lui als zelfstandig naamwoord.

dakai-world

Avatar

@Muufley, gast sarcasme.

Decepticon

Avatar

De muziek is idd vreselijk, maar voor de test ziet alles er goed uit imo, ook het concept in film ziet er heel interessant uit.
Ik wil deze wel zien in de bios.

Muufley

Avatar

Sarcasme? Wat het ook was, sarcasme is dat in ieder geval niet. Ow, wacht, ik zal ook even eens iets zeggen dat misbegrepen was en het dan proberen te recuperen als sarcasme om toch niet verkeerd over te komen.

ridjieddo

Avatar

kudtmuziek, verpest de hele trailer. Verder lijkt het wel alsof ik de hele film al gezien heb...

eltorro

Avatar

@Muufley: Ik neem aan dat jouw berichtje ook als grap bedoelt is :P

tk1989

Avatar

FIjne trailer, fijne muziek, prachtige beelden en Fassbender, Cotillard & K. Williams. Was al verkocht, na deze trailer helemaal.

horizon

Avatar

Sarcasme en internet is nooit een goede combinatie.

Schijnt trouwens dat de grootste B-filmliefhebbers (niveau sharknado) hoog opgeleiden zijn. Jammer dat dat onderzoek geen leeftijd erbij heeft gedaan.

Frietgezicht

Avatar

@ Horizon, ik heb mijn middelbare school diploma niet gehaald en ontslagen als vakkenvuller omdat ik er niks van begreep en heb Sharknado al 21x gezien ofzo.

Master Of Films

Avatar

En diegene die zitten te wachten op teaser trailers van Logan & GOTG Vol 2. Het gonst van de geruchten dat we ze binnen 2 á 3 weken kunnen zien ivm de release van Dr. Sherlock. Maaja het is internet hé ;)

dakai-world

Avatar

Okay, de poster heeft mijn mood verpest.

jaime91

Avatar

Ik stoor me ook onwijs aan de muziek. Dat was bij de eerste trailer al zo, en nu opnieuw. Ik kan ergens begrijpen dat ze de film heel hip willen laten overkomen en een zo'n breed mogelijk publiek willen aanspraken maar die muziek past zo niet bij AC. De games hebben echt prachtige klassieke muziek, dat past er veel beter bij. Jammer dat ze dat er niet onder hebben gezet.

Daarnaast probeer ik me ook een beetje te verplaatsen in mensen die de franchise niet kennen of nog nooit een game in hun leven gespeeld hebben en deze trailer kijken. En buiten de actiescenes die er erg indrukwekkend uitzien is het verder allemaal erg mager. Het concept van AC is ontzettend tof, je kunt met deze franchise enorm veel interessante tijdperken ontdekken zoals de games natuurlijk ook al doen maar daarvoor moet het wel een franchise worden en ik begin me daar toch best wat zorgen over te maken.

Aangezien ik de releasedatum sowieso al niet heel gunstig vind. Tegenover Rogue One. Daarnaast heeft het natuurlijk het stigma gameverfilming, en zijn de trailers niet al te best. Dat betekend niet, dat de film niet goed zal zijn. Dat Fassbender o,a, geen gamer is lijkt mij een pluspunt omdat hij opzoek was naar een goed verhaal. Maar dat betekend wellicht wel dat mensen deze links gaan laten liggen.

Maar goed, eerst maar eens afwachten of de film goed is. Als dat niet het geval is, hoeft een vervolg van mij niet. Dan richt ik me gewoon weer alleen op de games. Overigens vind ik alle easter eggs, met bepaalde assassinations, logo's, duel blade etc dat ik allemaal erg kan waarderen. Ben benieuwd of de naam Desmond Miles ook nog ergens in de film te zien of te horen is.

Master Of Films

Avatar

Aangezien ik de releasedatum sowieso al niet heel gunstig vind. Tegenover Rogue One.
3 weken later dan Rogue One noem ik niet echt "tegenover" Rogue One. Passengers wat tevens een SF film is, komt 1 week later uit dan Rogue One. Die zal wel meer last gaan krijgen van Rogue One.

starbass

Avatar

Aha Assassijnen zijn dus een oud volk, vandaar de vertaling. Dacht dat het gewoon over een stel moordenaars ging, heb de spellen nooit gespeeld.
Film lijkt lijkt me wel aardig, hopelijk valt hij niet tegen Smiley face

jaime91

Avatar

Ik heb het over de US wat betreft releasedatum. 16 December tegenover 21 December. Ok dat niet is openingweekend maar Rogue One blijft echt wel een paar weken op 1 staan.

Master Of Films

Avatar

Dan ben je alsnog Passengers en Sing vergeten om te vermelden. Gelijktijdig in de bioscoop met Assassin's Creed in de US. Rogue One mag dan wel de grootste zijn, maar niet de enige stevige concurrentie waarmee Assassin's Creed te maken.

benjamin

Avatar

Releasedatum voor België schijnt overigens fel verschoven te zijn naar april 2017.

Mav Damian

Avatar

Blijkbaar ben ik één van de personen die zich niet ergt aan de muziek alhoewel het eigenlijk niet past bij deze film. Nu dat ik deze trailer heb gezien begin ik me ook zorgen te maken over deze film.

NieuwsFilm

meest populair