Video

Teaser trailer Wolverine-film 'Logan'! [UPDATE]

De oude Wolverine zet zijn klauwen nog één keer uit.

door Bram de Groot om 19:41 in Video
Na de eerste officiële blik op Old Man Logan van gisteren, heeft de 20th Century Fox nu de trailer voor James Mangolds Wolverine-film Logan online gezet. Check de toch wat emotioneel getinte, maar ook zeker "anders" aandoende beelden hieronder!

UPDATE: Onderstaande trailer bevat ook een stevige R-rated scène! Te zien op 1:27.


In de derde Wolverine-solofilm Logan ontmoeten we een Wolverine op leeftijd, zeg maar 'Old Man Logan'. Hij krijgt naar verluidt onder meer te maken met Mister Sinister (Richard E Grant) en zijn Essex Corp. Een andere slechterik is Boyd Holbrooks Donald Pierce, de leider van de mutantenjagende Reavers.

Aan de goede kant staat een ander belangrijk personage, namelijk X-23 (Sienna Novikov). Zij is de vrouwelijke kloon van Wolverine. Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) is net als Wolverine de sterkste niet meer en helpt Logan, die duidelijk moeite heeft te genezen, in zijn allerlaatste strijd. In de trailer zien we kort Stephen Merchants Caliban.

Vanaf 2 maart draait de R-rated Wolverine-film Logan in de Nederlandse bioscoop. Het wachten is nu op een Red Band-versie.35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

En vandaag ook nog NX + RDR 2 trailers. Mijn dag kan niet meer stuk.

dakai-world

Avatar

Woow, ik was totdat de klauwen in beeld kwamen even vergeten dat dit een X-Men-film was. Dit ziet er heel goed uit. Belooft zeker veel goeds Smiley face

eltorro

Avatar

Ziet er inderdaad goed uit, ik ben benieuwd! Het ziet er wel heel anders uit dan we gewend zijn.

ferryb86

Avatar

gaaf die gozer uit Narcos speelt de badguy? Hij heeft er wel een kop voor. Jammer dat we niks zien van Mister Sinister :D

Mas7

Avatar

Ziet er heel goed uit. Ik ben zelfs zeer verrast. Na de eerste twee solo films van Wolverine hield ik mijn hart vast. Laat dit een mooi afscheid zijn voor Jackman.

Blijf toch een beetje voorbarig: Don't fuck This up!

Ereptile

Avatar

Wat een trailer.... Prachtig gewoon! De muziek is geweldig, en de stijl van de film lijkt me geweldig! Ook Xavier's rol lijkt me best belangrijk! HYPED! :D

Decepticon

Avatar

Idd wat een prachtige trailer!! Fucking bruut, hoe Logan zijn klauwen door het hoofd van die (hoogstwaarschijnlijke) reaver klieft!! Ook X-23 even in actie.

Wilskracht

Avatar

Ben nooit zo'n fan geweest van de x-men, maar dit ziet er wel vet uit. Verhaal boven zinloze actie met zoveel mogelijk explosies en verwoestingen (zoals bijvoorbeeld x-men apocalypse, batman v superman)

Decepticon

Avatar

Zal dat einde, het punt zijn dat ze Charles begraven hebben, nadat hij is gestorven? Misschien het einde van de film?

benjamin

Avatar

Wat een sterke teaser. Ben over het algemeen wel gecharmeerd door de manier waarop dit eerder als een kleine film met de personages op de eerste plaats overkomt.

Neothanos

Avatar

NX + RDR 2 trailers?
Welke bedoeld hij?

Mav Damian

Avatar

Man man man wat een trailer. Er zijn geen woorden voor.

Frietgezicht

Avatar

Ziet er erg goed uit.
Eigenlijk bijna raar dat ik het zeg maar ik vind Mr Sinister niet in deze film passen met zijn laserschieten en uiterlijk enz hoewel dit toch echt zich in het X-Men universum afspeelt.

Maar maybe is dat in de film zelf compleet anders.

dakai-world

Avatar

Ik kan deze trailer maar blijven kijken. Zo'n intense Nerdgasm. Zelden raak ik zo enthousiast van een trailer.

Moet ook eerlijk bekennen X-Men 1 was een van de eerste 'grote mensen-film' die ik toen de tijd in de bioscoop heb gekeken. Nostalgie.

Robbepost

Avatar

Ziet er top uit!
De film in dezelfde stijl aub!

Ed Crane

Avatar

Aardig.

Maar dat zijn beelden natuurlijk vrij snel als je ze onder Johnny Cash' Hurt monteert.

Indie Jones

Avatar

Heeft een western-vibe, wat ik nog nooit eerder in een superheldenfilm heb gezien. Interessante combo en een mooie trailer!

Steve-O

Avatar

hells yeah laat maar komen

tk1989

Avatar

wow, dit ziet er heel goed uit. zou zo maar eens een fijne afwisseling van het superhelden-genre kunnen zijn, had dat van tevoren niet verwacht

tk1989

Avatar

@neothanus - dat gaat over games - de nieuwe Nintendo Switch (codenaam NX) en RDR2 staat voor Red Dead Redemption 2; een nieuwe western-game

Scamander

Avatar

@Neothanos
"NX + RDR 2 trailers?
Welke bedoeld hij?"

Dat zijn de trailers van de Nintendo Switch (voorheen NX), de nieuwe console/handheld hybride van Nintendo en RDR 2 staat voor Red Dead Redemption 2, de nieuwe game van Rockstar.
EDIT: Damn, zag dat je me net voor was @tk1989 Smiley face

tk1989

Avatar

@scamander - scheelt niet veel ;) je hebt tenminste zijn/haar naam goed gespeld, dat lukte me in die tijd niet ^^

nietselam

Avatar

Ziet er zeer goed uit, blijft toch jammer dat het verbonden is aan de rest van de x men films waar ze best wel een zooitje van gemaakt hebben. En als dit echt zijn laatste rol als wolverine is had ik het graag over 2 films verdeeld gezien, vooral omdat je hem nu voor het eerst als oudere man ziet en dus waarschijnlijk gelijk voor het laatst. Lijkt me iets te gehaast. Haha misschien tijd voor een old man Logan netflix serie.

Goov25

Avatar

Wauw, prachtig. Heerlijke soundtrack ook.

horizon

Avatar

Goede trailer. Had alleen nog liever het origineel van dat liefje gehoord maar de oudere stem past dan wel weer.

Moviemagic

Avatar

Ziet er leuk uit. Soms zou ik het interessant vinden als ze meer trouw waren aan het bron materiaal en hem 1,6 meter maakte zoals hij eigenlijk is. Desalniettemin ben ik benieuwd naar nieuwe beelden.

kratoskismb

Avatar

Zou toch mooi zijn als Hugh Jackman een ere Oscar zou krijgen. Hij is gewoon wolverine. Hoe vaak heeft de man nou deze rol gespeeld? 9 of zo?

Darthmar

Avatar

Zullen ze eindelijk een goeie stand-alone Wolverine film maken?

Master Of Films

Avatar

NX + RDR 2 trailers?
Welke bedoeld hij?

Al sla je me dood Thanosneo. Ik zou het niet weten wat hij bedoeld. Ik sluit mij altijd af van social media en internet.

Kamajiisama

Avatar

Mooie teaser ...,
zoals Wolverine hoort te zijn ...Bruut!! Laten wij hopen dat er flink gesneden wordt door Logan en niet op de Montage-tafel bij de Slager .
Charles ; Well ..Logan ..She is The Last of Us .

centr1no

Avatar

nietselam " • 20.10.2016 21:10
Ziet er zeer goed uit, blijft toch jammer dat het verbonden is aan de rest van de x men films waar ze best wel een zooitje van gemaakt hebben.
"

Hoe bedoel je verbonden aan de rest? Want qua verhaal stonden de vorige Wolverine en deze behoorlijk los van wat er met de X-men allemaal gebeurd.
Old Man Logan is in de comics zowiezo een compleet ander iets dan de reguliere Wolverine comics en ik denk niet dat ze heel veel daarvan in de film hebben gebruikt omdat het geheel dusdanig geschreven zal zijn om Jackman een afscheid van de rol te geven.

Decepticon

Avatar

Is verbonden aan de X-Men films, omdat er in beide Wolverine films een acteur is die ze met elkaar verbindt. Maar niet kwa verhaal idd. In Origins is dat Xavier een in The Wolverine is dat Jean Grey.
En nu weer Xavier, ik vind dat juist mooi, dat er iig een verbintenis is. En in deze film zal dat nu het meest aanwezig zijn door Xavier. En misschien ook door Mr. Sinister die door Singer werd geteased.

bestmovieman86

Avatar

Dit lijkt net een x-men en the last of us crossover, wat uiteraard niwt slecht is

Sunspot

Avatar

Wow, ziet er vet uit

NieuwsFilm

meest populair