Teaser trailer Wolverine-film 'Logan'! [UPDATE]

De oude Wolverine zet zijn klauwen nog één keer uit.

Na de eerste officiële blik op Old Man Logan van gisteren, heeft de 20th Century Fox nu de trailer voor James Mangolds Wolverine-film Logan online gezet. Check de toch wat emotioneel getinte, maar ook zeker "anders" aandoende beelden hieronder!

UPDATE: Onderstaande trailer bevat ook een stevige R-rated scène! Te zien op 1:27.


In de derde Wolverine-solofilm Logan ontmoeten we een Wolverine op leeftijd, zeg maar 'Old Man Logan'. Hij krijgt naar verluidt onder meer te maken met Mister Sinister (Richard E Grant) en zijn Essex Corp. Een andere slechterik is Boyd Holbrooks Donald Pierce, de leider van de mutantenjagende Reavers.

Aan de goede kant staat een ander belangrijk personage, namelijk X-23 (Sienna Novikov). Zij is de vrouwelijke kloon van Wolverine. Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) is net als Wolverine de sterkste niet meer en helpt Logan, die duidelijk moeite heeft te genezen, in zijn allerlaatste strijd. In de trailer zien we kort Stephen Merchants Caliban.

Vanaf 2 maart draait de R-rated Wolverine-film Logan in de Nederlandse bioscoop. Het wachten is nu op een Red Band-versie.



NieuwsFilm

meest populair