Chewie vs. Unkar Plutt in verwijderde scène 'The Force Awakens'

Chewie vs. Unkar Plutt in verwijderde scène 'The Force Awakens'

En wat vertelt J.J. Abrams over Kylo Ren en Han Solo?

Er is een verwijderde scène vrijgegeven van Star Wars: The Force Awakens. Daarnaast vertelt regisseur J.J. Abrams over misschien wel de krachtigste scène uit de film. Eerst echter de verwijderde scène. Daarin zien we dat Unkar Plutt (Simon Pegg) op een gegeven moment, als Rey (Daisy Ridley) en de groep bij de Cantina van Maz Kanata (Lupita Nyong'o) zijn, terugkeert. Hij maakt daarbij vooral Chewbacca (Peter Mayhew) heel erg boos...



Let op: vanaf hier volgen spoilers.

Dan is er nog een citaat van Abrams tegenover USA Today, dat gaat over de scène waarin Kylo Ren (Adam Driver) zijn vader, Han Solo (Harrison Ford), doodt. "Mensen vragen me regelmatig of ik denk dat Kylo Ren de heel tijd met hem speelde, dat hij hem vanaf het eerste moment wilde doden," begon Abrams. "De waarheid is, dat ik denk dat Kylo Ren op dit moment eigenlijk weg wil lopen. Snoke, zoals Han dat zegt, gebruikt hem en ik denk dat Ben dat ergens weet. Maar ik denk dat hij het niet kan accepteren, hij is te ver gegaan."

Dat vinden we dan ook terug in het script van de film. In plaats van blij te zijn als hij zijn vader eindelijk vermoord heeft, voelt Ben zich "verzwakt" en "geschokt". Vermoedelijk zullen we de invloed daarvan zien in Star Wars: Episode VIII, dat in december 2017 in première gaat.

NieuwsFilm

meest populair