Bioscoopreleases week 42

Bioscoopreleases week 42

Met o.a. Jack Reacher: Never Go Back en La fille inconnue.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Jack Reacher: Never Go Back (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Zwick | Cast: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper, Danika Yarosh

Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan. Schijnbaar was hier ook een kind bij betrokken. Reacher gaat op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI, de politie en een zooitje criminelen hem weten te achterhalen.

Lees de recensie van Jack Reacher: Never Go Back geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Jack Reacher: Never Go Back.

Keeping Up with the Joneses (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Mottola | Cast: Gal Gadot, Isla Fisher, Zach Galifianakis, Jon Hamm

De Joneses zijn een elegant en bloedmooi koppel. Ze verhuizen naar een doodgewone buitenwijk, waar hun nieuwe buren - Jeff en Karen - niet weten wat ze meemaken. Laatstgenoemden doen er alles aan doen om net zoals de Joneses te worden, maar wat ze niet doorhebben is dat hun perfecte buren eigenlijk een stel levensgevaarlijke spionnen zijn. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Lees de recensie van Keeping Up with the Joneses geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Keeping Up with the Joneses.

Southbound (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roxanne Benjamin, David Bruckner | Cast: Chad Villella, Matt Bettinelli-Olpin, Kristina Pesic, Fabianne Therese

Vijf met elkaar verwoven verhalen volgen het lot van een groep reizigers die hun ergste nachtmerrie meemaken. Het is één lange nacht op een verlaten stuk snelweg in de woestijn...Bekijk de trailer van Southbound.

La fille inconnue (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne | Cast: Adele Haenel, Olivier Bonnaud, Yannick Renier, Louka Minnelli

Jenny is een huisarts met schuldgevoelens. Ze hield de deur van haar praktijk op een dag namelijk gesloten voor een meisje, dat op een later moment dood gevonden werd. De politie kan haar niet vertellen wat de identiteit van het meisje is, waarop ze op zoek gaat naar haar naam...

Lees de recensie van La fille inconnue geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van La fille inconnue.

Genius (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Grandage | Cast: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Laura Linney

Genius vertelt het waargebeurde verhaal van de relatie tussen het literaire zwaargewicht Thomas Wolfe (Law) en de beroemde uitgever Max Perkins (Firth). Reeds op jonge leeftijd is de charismatische Wolfe erg succesvol. Perkins is dan weer één van de meest gerespecteerde en bekendste literaire uitgevers ter wereld, die iconische romanschrijvers als F. Scott Fitzgerald en Ernest Hemingway ontdekt. Wanneer Wolfe en Perkins elkaar ontmoeten ontstaat er een tedere maar complexe vriendschap die het leven van beide briljante maar bijzonder verschillende mannen voorgoed zal veranderen.

Lees de recensie van Genius geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Genius.

The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, George Harrison

Een compilatie van beelden met muziek, interviews en verhalen van de Beatles, samengesteld uit 250 concerten die ze tussen 1963 en 1966 gaven.Bekijk de trailer van The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years.

Hell or High Water (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Mackenzie | Cast: Dale Dickey, Ben Foster, Chris Pine, William Sterchi

Na dertien jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert de opvliegerige Tanner terug naar het familielandgoed waar zijn broer Toby en neefjes wonen. Ze dreigen hun ouderlijke huis kwijt te raken, dus besluiten de broers enkele kleine, lokale banken te overvallen. Het gaat elke keer om kleine bedragen, zodat Tanner en Toby niet de aandacht van de FBI trekken. Het gaat lang goed, maar dan gaat officier Hamilton zich ermee bemoeien.

Lees de recensie van Hell or High Water geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Hell or High Water

NieuwsFilm

meest populair