Gyllenhaal, Adams en Shannon in onheilspellende trailer 'Nocturnal Animals'

Plus drie eerste clips uit de film van Tom Ford.

Na een eerdere teaser trailler zie je hieronder de volledige trailer voor Nocturnal Animals, welke tijdens het Filmfestival in Venetië nog de Grand Jury Prize won.

De onheilspellende thriller komt van de hand van A Single Man-regisseur Tom Ford en er zijn rollen voor mooie namen als Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Karl Glusman en Armie Hammer. De Nederlandse verschijningsdatum staat vast op donderdag 1 december aanstaande.


Gebaseerd op het boek 'Tony and Susan' uit 1993 van Austin Wright ontmoeten we in de thriller de in Los Angeles wonende kunsthandelaar Susan Morrow (Adams) die een luxueus maar onbevredigend leven samen leidt met haar man Hutton Morrow (Hammer). Als Hutton weer eens een weekend weg is op een van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een anoniem pakje dat in haar brievenbus is achtergelaten met daarin een boek genaamd 'Nocturnal Animals,' geschreven door haar ex-man Edward Sheffield (Gyllenhaal). Met hem heeft ze al jaren geen contact meer gehad. Bij het manuscript zit een briefje waarin Edward Susan vraagt het boek te lezen en om vervolgens contact met hem op te nemen als hij weer in de stad is. In haar eentje in bed begint Susan de roman te lezen.

Hieronder ook drie clips uit Nocturnal Animals, met de titels You Look Beautiful, Interrogation en I Loved Him:





NieuwsFilm

meest populair