Drie eerste clips Marvels 'Doctor Strange'

Met vooral en mooi gevecht tussen Kaecilius en Strange.

Marvel heeft drie clips vrijgegeven voor Scott Derricksons Doctor Strange. Die laten heel duidelijk wat zaken zien: het karakter van Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), zijn scepsis jegens de Ancient One (Tilda Swinton) en haar compagnon Baron Mordo (Chiwetel Ejifor) en een gevecht zoals we er velen mogen verwachten in de film.

Karakterschets


Eerst een clip tussen Stephen Strange en Christine Palmer (Rachel McAdams). Als er iets is dat die clip doet, is het wel het karakter van Strange schetsen. We zien dat hij lichtelijk arrogant, maar humoristisch is. "Alles draait om jou", zegt Christine in clip.


Chakra's, energie en de kracht van geloof

"Er is niet zoiets als de geest. We zijn gemaakt van materie en verder niks", snauwt Strange tegen de Ancient One. Die bewijst hem vervolgens dat 'ie het mis heeft, waarop de sceptische Strange zich vooral afvraagt wat er in zijn thee zat.


Gevecht in het Sanctum Santorum

Tot slot is er een gevecht tussen Kaecilius (Mads Mikkelsen) en Strange. We zien daarin hoe magie een rol speelt hierin en hoe ze de realiteit om zich heen veranderen tijdens de gevechten. Het zorgt voor een interessant uitziend gesprek, met de nodige humor.


Doctor Strange draait vanaf 27 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair