Daniel Radcliffe wil geen drugs meer smokkelen in 'Beast of Burden'

Daniel Radcliffe wil geen drugs meer smokkelen in 'Beast of Burden'

Een actiethriller die onder handen genomen wordt door de Zweed Jesper Ganslandt.

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe heeft een nieuwe titel gevonden waarmee hij zijn cv kan uitbreiden. De Engelsman gaat de handen ineen slaan met de Zweedse regisseur Jesper Ganslandt. Ze zullen een actiethriller maken genaamd Beast of Burden, welke om het smokkelen van drugs gaat. Maar ook over het ontsnappen aan de gevaarlijke levensstijl.

Radcliffe kruipt in de huid van Sean Haggerty, iemand die niet vies is van liegen en met veel plezier zijn geheimen voor zich houdt. Dat is ook wel verstandig, want Sean is een drugssmokkelaar die met zijn vliegtuigje de grenzen oversteekt. Beast of Burden speelt zich kennelijk af in één dag.

Sean is het leventje zat en reist nog één keer naar het buitenland met een lading van 25 kilogram aan cocaïne. Na de levering zet hij zijn zinnen op thuis, waar zijn vrouw Julie is, die niets van zijn drugs smokkelende bestaan af weet. De tocht wordt wel een lastige, want Sean moet allerlei partijen zien te vermijden, waaronder drugskartels en de DEA (Drug Enforcement Administration).

Jesper Ganslandt filmt zijn Engelstalig regiedebuut naar een scenario van Adam Hoelzel. De thriller wordt geproduceerd en bekostigd door MGMT Entertainment en Green-Light International. Eind november start men met filmen in Savannah, Georgia. Radcliffe plaatste niet lang geleden een punt achter de opnames van Jungle, een drama gebaseerd op waargebeurde feiten.

NieuwsFilm

meest populair