Nieuwe helden bekend voor 'Avengers: Infinity War'

Nieuwe helden bekend voor 'Avengers: Infinity War'

En Kevin Feige over de Netflix-heden.

Dat Avengers: Infinity War heel wat personages gaat bevatten mag aangenomen worden, aangezien in de film en mogelijk het - nog titelloze - vervolg Avengers Untitled een intergalactische oorlog wordt gevoerd tegen de geweldsuitbarsting van Josh Brolins superschurk Thanos. Ondertussen worden steeds meer namen officieel.

Nieuwe helden


Van de week werd al bevestigd dat Benedict Cumberbatch' Doctor Strange een aandeel in de film heeft. ComicBook.com hoorde van Doctor Strange-acteur Benedict Wong dat ook hij te zien zal zijn. Een derde nieuwe naam is Maria Hill, die al te zien was in The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, and Avengers: Age of Ultron. De rol wordt gespeeld door Cobie Smulders, die haar aandeel bevestigde tijdens Jimmy Kimmel Live!

Ook sprak Marvel Studios baas Kevin Feige kort met Cinema Blend over de mogelijkheid dat de Illuminati debuteren in de Avengers of een andere MCU-film. De Illuminati is een superheldenorganisatie dat werkt van achter de schermen en bestaat uit namen als Dr. Strange, Reed Richards, Tony Stark, Namor, Black Bolt en Charles Xavier. Feige: "Wat het gave aan de Illuminati is, is de interactie tussen bepaalde personages. Ik ken de specifieke verhaallijn niet, maar sommige van deze personages zullen we gezamenlijk zien in de volgende Avengers."

Netflix helden

En dan heeft Feige weer wat losgelaten over de geliefde Netflix-helden als Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Zien we hen terug?

"Ik vind het bijzonder indrukwekkend wat Netflix heeft gedaan en ik geef opnieuw hetzelfde antwoord en dat is: 'het heeft allemaal met timing te maken.' Ik denk niet dat iedereen wil dat zulke belangrijke personage maar een seconde in beeld komen. Black Panther en Spider-Man waren voor mij de uitdaging in Civil War om nieuwe personages te introduceren. Vision en Ultron, Wanda en Pietro in Ultron. Het kost veel screentime en veel werk. Infinity War heeft al veel personages. Het komt erop neer of we het kunnen uitdenken."

Kortom Feige gooit de deur wederom niet dicht. The Defenders zouden dus zomaar in beeld kunnen komen in Avengers: Infinity War of de opvolger.

Opnames

Veel reeds bestaande Avengers en Guardians of the Galaxy namen zijn al bevestigd of in verband gebracht met de ambitieuze superheldenfilm. De opnames - vermoedelijk back-to-back - starten naar verluidt in januari in Pinewood Atlanta Studios. De Avengers-films worden compleet in IMAX opgenomen met speciale nieuwe IMAX-camera's. Anthony en Joe Russo's Infinity War staat gepland voor 3 mei 2018 en hun Avengers 4-film voor 2 mei 2019.

NieuwsFilm

meest populair