Gewelddadige en spectaculaire 'Sky on Fire' trailer

Gewelddadige en spectaculaire 'Sky on Fire' trailer

De actie spreekt boekdelen in de eerste trailer voor Ringo Lams nieuwste film.

Ringo Lam is definitief terug van weggeweest! De regisseur na een succesvolle carrière in de jaren tachtig en negentig nagenoeg van het toneel verdwenen, maar keerde vorig jaar sterk terug met Wild City en pakt door met zijn nieuwste film Sky on Fire, ook bekend als Battle of Life, waarvan je hieronder de trailer moet bekijken als je van actie houdt. Er is nog geen ondertiteling beschikbaar en over het verhaal is nog niet veel bekend verder, maar de gevechten, autoachtervolgingen en stunts spreken boekdelen.

Sky on Fire wordt door hoofdrolspeler Daniel Wu (Warcraft: The Beginning, Chinese Zodiac) als volgt omschreven: "Ik tekende zonder eerst het script te lezen, want John Woo, Ringo Lam and Tsui Hark zijn de mannen die de nieuwe golf van Hong Kong klassiekers begonnen zijn en ik wilde altijd al met hen samenwerken. De film heet Sky on Fire, maar zou net zo goed omschreven kunnen worden als City on Fire 2."

Daarmee verwijst Wu naar de moderne klassieker City on Fire met Chow Yun-Fat, de film waar Ringo Lam beroemd mee werd. In het westen niet in de laatste plaats omdat Quentin Tarantino het verhaal van City on Fire jatte voor zijn debuut Reservoir Dogs. Na City on Fire maakte Ringo Lam eind jaren tachtig een hele reeks "On Fire" films: Prison on Fire, School on Fire, Prison on Fire II en nu dus 25 jaar later Sky on Fire.



NieuwsFilm

meest populair