Aaron Paul zoekt verdwenen geliefde in trailer 'Come and Find Me'

Aaron Paul zoekt verdwenen geliefde in trailer 'Come and Find Me'

Het mysterieverhaal komt uit de geest van Joss Whedon's broer Zack.

De makers van de mysterieuze thriller Come and Find Me hebben het afmaken van de film gevierd met een trailer. Zie hieronder. Iets langer dan een jaar geleden schreef en filmde Zack Whedon zijn regiedebuut. Zijn achternaam zal vast niet onbekend voorkomen, hij is de broer van Avengers-regisseur Joss Whedon. De twee voornaamste hoofdrollen worden ingevuld door Aaron Paul (Eye in the Sky) en Annabelle Wallis (The Mummy).

David en Claire zijn tot over hun oren verliefd, maar er komt abrupt een eind aan de idyllische relatie wanneer Claire op mysterieuze wijze verdwijnt. Als door de bliksem getroffen besluit hij haar te zoeken. David volgt de laatste paar sporen die hij kan vinden en belandt op een hectisch en gevaarlijk pad. De situatie wordt erger wanneer hij ontdekt dat Claire een dubbel leven leidde. Als hij de liefde van zijn leven terug wil zien, moet hij alles riskeren.



Saban Films brengt de film volgende maand gelimiteerd uit in de Amerikaanse bioscopen. Kort daarna verschijnt de titel op VOD. Paul en Wallis worden vergezeld door Garret Dillahunt en Zachary Knighton. Zack Whedon was voorheen werkzaam aan diverse series, waaronder Southland.

NieuwsFilm

meest populair