Kevin Feige over Spider-Man, Captain America, Infinity War en meer

Kevin Feige over Spider-Man, Captain America, Infinity War en meer

De Marvel-baas vertelt uitgebreid over de franchise.

Kevin Feige vertelt als studiobaas van Marvel regelmatig over de toekomst van de uiteenlopende franchises. In een nieuw interview met Collider ging hij niet alleen in op de toekomst van Captain America (Chris Evans), ook vertelde hij over de relatie van Marvel met Sony en Fox, de toekomst van Spider-Man (Tom Holland) en de plannen die de studio heeft voor 2020 en verder.

Spider-Man


Allereerst vertelde Feige over Spider-Man. Onlangs vertelde Tom Holland nog dat hij niet zeker was van een verschijning in Avengers: Infinity War en het blijkt dat Marvel de plannen nog niet uitgewerkt heeft. "We zoeken het nog uit. Ik bedoel, het ging eerst vooral om Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming. De opnames daarvan zijn nu afgerond en we stellen de film nu samen. Dus daar ligt de focus op dit moment. Tegelijk hebben we het continu met ze [Sony] over de toekomst." De vraag is dus nog of Spidey in Infinity War speelt: "Dat is nog deel van de verrassing. Ik wil niets verklappen, op welke manier dan ook."

Captain America

Men vroeg ook naar Captain America. Wellicht gaat die franchise verder zonder Steve Rogers, die in Civil War nog het schild aan de wilgen hing. "Dat is een goede vraag en als we kijken naar de comics voor onze inspiratie, dus de bron waar dit alles vandaan komt, is het antwoord 'nee'. Ik zeg niet dat we het in de film gaan doen, maar er zijn Captain America comics zonder Steve Rogers."

Relatie Marvel en Fox

Recent zijn er nog geruchten geweest over een verbeterde relatie tussen Marvel en Fox. Collider vroeg aan Feige hoe dat zat en het lijkt erop dat de boel iets beter is geworden. "Nou ja, het is zoals het altijd was. Maar het is geen bevroren relatie meer. We kunnen met elkaar overweg en ik zie ze zo nu en dan, maar er is geen nieuwe dynamiek."

Avengers: Infinity War

Ook hierover vertelde Feige in het kort. "De camera's beginnen in januari met rollen en zullen dat tot oktober, november blijven doen. Het gaat hierin vooral om zo effectief mogelijk te werken, maar we behandelen de twee films als losse producties, zowel op productie- als creatief niveau."

Toekomst Marvel

Tot slot ging Feige hier nog kort op in. "We weten wat we in 2020 willen maken. De afgelopen jaren hebben we het geluk gehad gewoonlijk te kunnen maken at we wilden, maar we laten altijd de mogelijkheid open om de plannen aan te passen. Maar we weten waar we voor 2020 naartoe werken en we hebben plannen en we beginnen nu langzaam de jaren daarna vast te leggen."

NieuwsFilm

meest populair