Werk aan tweede 'Simpsons'-film begint wellicht snel

Fox wil de film dolgraag gemaakt zien worden.

The Simpsons is ondertussen toe aan zijn achtentwintigste seizoen en bereikte onlangs de grens van 600 afleveringen. Gek genoeg is er echter maar één film gemaakt in de franchise en die kwam in 2007 uit. Sindsdien wordt er al veel gespeculeerd over de vraag of er ooit nog een vervolg komt op The Simpsons Movie.

Tegenover Latino Review vertelde producent James L. Brooks dat Fox in elk geval graag een vervolg wil zien. "En misschien komt dat er wel, maar misschien ook niet. Zo staat het er op dit moment voor. Hoe we ons werk verdelen en of we geloven in het idee dat we hebben. Maar wellicht dat we binnenkort serieus gaan kijken naar de mogelijkheid van een tweede film."

Voorlopig is men dus nog niet bezig met de productie van zo'n mogelijke vervolgfilm, maar het feit dat Fox die film graag wil zien en dat een van de producenten zegt dat er binnenkort serieus naar gekeken gaat worden, voorspelt voor fans alvast veel goeds. De grootste vraag is natuurlijk of de film net zo'n succes wordt als het origineel.

The Simpsons Movie haalde in 2007 op een productiebudget van 75 miljoen dollar zo'n 527 miljoen dollar op.

NieuwsFilm

meest populair