Algemeen

Werk aan tweede 'Simpsons'-film begint wellicht snel

Fox wil de film dolgraag gemaakt zien worden.

door Jim Pedd om 16:27 in Algemeen
The Simpsons is ondertussen toe aan zijn achtentwintigste seizoen en bereikte onlangs de grens van 600 afleveringen. Gek genoeg is er echter maar één film gemaakt in de franchise en die kwam in 2007 uit. Sindsdien wordt er al veel gespeculeerd over de vraag of er ooit nog een vervolg komt op The Simpsons Movie.

Tegenover Latino Review vertelde producent James L. Brooks dat Fox in elk geval graag een vervolg wil zien. "En misschien komt dat er wel, maar misschien ook niet. Zo staat het er op dit moment voor. Hoe we ons werk verdelen en of we geloven in het idee dat we hebben. Maar wellicht dat we binnenkort serieus gaan kijken naar de mogelijkheid van een tweede film."

Voorlopig is men dus nog niet bezig met de productie van zo'n mogelijke vervolgfilm, maar het feit dat Fox die film graag wil zien en dat een van de producenten zegt dat er binnenkort serieus naar gekeken gaat worden, voorspelt voor fans alvast veel goeds. De grootste vraag is natuurlijk of de film net zo'n succes wordt als het origineel.

The Simpsons Movie haalde in 2007 op een productiebudget van 75 miljoen dollar zo'n 527 miljoen dollar op.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JordiM

Avatar

The Simpsons Movie was de leukste 'aflevering' van de laatste 16 jaar. Na seizoen 10 werd het toch allemaal een stuk minder.

esteban

Avatar

Het klopt dat The Simpsons een dipje heeft gekend in de puberjaren van de reeks. Maar dan wel enkel vergelijking met het superieure niveau van de meest gewaardeerde seizoenen. Wie trouw bleef kijken, werd ook beloond. De serie heeft zich namelijk herpakt. Wel eens met het feit dat de film erg dicht tegen de spirit van de glorietijd aanleunde.

Master Of Films

Avatar

The Simpsons Movie was de leukste 'aflevering' van de laatste 16 jaar. Na seizoen 10 werd het toch allemaal een stuk minder.
+1

Na de eerste 10 jaar gevolgd te hebben werd het boring as fuck Op een gegeven moment had ik al wel gezien. 7 jaar later wel de film gezien, en dat was wel meteen de kers op de taart. Voor de film hebben de makers alles gegeven. It paid off. Zo jammer dat ze maar eeuwig doorgaan met de serie ipv nieuwe films te maken.

NieuwsFilm

meest populair