Michael Fassbender speelt twee androids in 'Alien: Covenant'

Michael Fassbender speelt twee androids in 'Alien: Covenant'

Zijn "robots" heten David en Walter.

Michael Fassbender heeft tegenover Irish Times bevestigd dat hij minimaal twee droids zal spelen in 20th Century Fox en Ridley Scotts Alien: Covenant. Naar verluidt is zijn android David 8 al aanwezig op de wereld waar het ruimteschip Covenant naar afreist. De andere droid is aanwezig op de Covenant.

Het blijkt dat zijn tweede droid Walter heet. Fassbender: "Ik mag zeggen dat ik twee robots speel, Walter en David. Ik vind het geweldig dat Ridley teruggekeerd is naar de originele DNA van Alien, het horrorelement daaruit. Maar de film heeft ook de scope en de omvang van Prometheus. Ridley zit al in de montagekamer. Hij is een machine."

Volgens de website AVP Galaxy zou de Walter een geavanceerde versie zijn van David. Ook zou Walter wantrouwend zijn tegenover David 8, aangezien dit oudere model al 10 jaar geen onderhoud en upgrades heeft gehad.

Dat er wantrouwend wordt gekeken naar David 8 is niet zo raar. Naar verluidt zou hij experimenten uitvoeren met de Xenomorphs. Enkele dagen terug zagen we al het vermoedelijke en afzichtelijke resultaat.

De Prometheus-sequel / Alien-prequel draait vanaf 3 augustus in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de Prometheus-promo 'Happy Birthday David:'



NieuwsFilm

meest populair