Problemen voor Warners 'The Flash'

Problemen voor Warners 'The Flash'

Weer een regisseur die het project verlaat.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Warner Bros. een significant probleem te pakken met The Flash. Regisseur Rick Famuyiwa zou wegens "creatieve verschillen" besloten hebben de productie te verlaten. Dat terwijl hij toen in april oorspronkelijk regisseur Seth Grahame-Smith vertrok, nog als vervanger aantrad.

Famuyiwa heeft al een statement vrijgegeven over zijn vertrek: "Toen ik door Warner Bros. en DC benaderd werd rond het regisseren van The Flash, werd ik enthousiast van de kans om deze fantastische wereld te betreden, waarvan ik al hield toen ik opgroeide en waarvan ik nu nog altijd houd."

"Ik keek ernaar uit om te werken met Ezra Miller, een fenomenale jonge acteur. Ik heb een pitch ingeleverd van de film, die past bij mijn stem, humor en hart. Ondanks dat het teleurstellend is dat we op creatief vlak geen overeenstemming konden vinden bij dit project, blijf ik dankbaar voor de kans en zal ik blijven zoeken naar kansen om verhalen te vertellen die een fris, hedendaags en multicultureel verhaal vertellen. Ik wens Warner Bros., DC, Geoff Johns en Ezra Miller alle succes terwijl ze hun reis snel voortzetten."

Ondanks dat het nog niet bevestigd is, lijkt het vertrek van de regisseur grote invloed te hebben op de vooruitgang van het project. De opnames zouden in de lente van 2017 van start gaan, en de film moest in 2018 uitkomen. Daar Ezra Miller al contracten getekend heeft voor andere projecten in de zomer, zou dit kunnen leiden tot uitstel.



NieuwsFilm

meest populair