Justin Theroux bedoelde niets slechts met 'Fuck Brad Pitt'-foto

Justin Theroux bedoelde niets slechts met 'Fuck Brad Pitt'-foto

Toegegeven, op de foto krijgen meer dingen de tering.

De scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft niet enkel hun familie beïnvloed. Ook Jennifer Aniston en haar man Justin Theroux worden er dikwijls bij betrokken door de media, Aniston vooral als een grap omdat Pitt in 2005 van haar scheidde na een huwelijk van vijf jaar.

Daarna ging hij verder met zijn Mr. & Mrs. Smith-collega. Uiteraard heeft dit wel wat frustratie gecreëerd, vooral voor Theroux (45 jaar). Tijdens zijn perstour voor The Girl on the Train werd hem continue naar wildvreemde geruchten gevraagd omtrent Jolie en Pitt. Nochtans heeft de acteur altijd met medeleven gereageerd.

Er zijn daarentegen ook andere dingen die Theroux dwarsliggen, zoals de presidentsverkiezingen die binnenkort van start gaan. Om wat stoom af te blazen plaatste hij de onderstaande foto op Instagram, waarop we straatkunst van Nick Flatt zien. De afbeelding toont een vrouw met een middelvinger in haar mond (volgens E! Online is het model Zoey Stafford), omringd door het woord 'fuck' en diverse zaken erachter, zoals wetten, Facebook, oorlog, NSA, racisme, condooms en belasting. Om één of andere reden wordt ook Pitt vermeld (rechts van het model), wat Theroux misschien gemist heeft.



Theroux' ondertiteling gaf oorspronkelijk enkel aan: "Huidig verkiezingshumeur." Toen geruchten rondgingen dat de acteur op deze manier zijn middelvinger naar Pitt opstak, voegde hij er nog wat tekst aan toe. "En néé, dit bericht haalt naar niemand uit, want ik ben geen elf jarige. Serieus."

Sinds 2015 is hij met Aniston getrouwd. Zoals boven vermeldt had de Leftovers-ster niets negatiefs te zeggen over het scheidingsnieuws. Hij liet zelfs weten het klote te vinden: "Als kind dat met een echtscheiding te maken heeft gehad, kan ik enkel zeggen dat het afschuwelijk is voor hun kinderen. En dat is eigenlijk alles wat je er echt over kan zeggen. Het is saai om ergens anders op te reageren. Het zijn mensen die het nu slecht hebben. Dat is vreselijk."

NieuwsFilm

meest populair