Johnny Depp pakt rol in 'Fantastic Beasts 2'

Johnny Depp pakt rol in 'Fantastic Beasts 2'

En heeft hij een cameo in deel 1?

Toch wat onverwacht. De laatste tijd toch flink bekritiseerde Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Dark Shadows) heeft opnieuw een rol gescoord in een grote fantasyfilm. Dit keer is het Warner Bros. die de acteur bereid heeft gevonden om zijn kunsten te vertonen, in het vervolg op het binnenkort te verschijnen Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Het is nog onduidelijk welke rol Depp gaat spelen in de film gebaseerd op verhalen van J.K. Rowling. Er wordt wel gesuggereerd dat hij een cameo heeft in de eerste film die rond 16 november in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt.

In die eerste film heeft The Theory of Everything-acteur Eddie Redmayne de hoofdrol als Newt Scamander en zijn avontuur start in 1926. Scamander heeft net een mondiale excursie achter de rug en heeft een grote groep magische wezens 'gedocumenteerd'. Als flink wat van zijn wezens ontsnappen in New York, staat er heel wat op het spel voor zowel de "wizarding wereld" als de "normale wereld".

De regie van het eerste deel ligt in handen van David Yates (Deathly Hallows: Part 1 & 2) en hij keert terug voor het tweede deel. Deze staat gepland voor eind 2018. In totaal moeten er maar liefst vijf Fantastic Beasts-films verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair