Samuel L. Jackson in 130 miljoen dollar kostende scifi-film 'Inversion' te zien

Ook Travis Fimmel krijgt met een Aarde zonder zwaartekracht te maken.

Get Smart-regisseur Peter Segal kondigde medio dit jaar aan dat hij Travis Fimmel (Warcraft) aan de cast heeft toegevoegd van zijn nieuwste film, het sciencefiction/avontuur Inversion. Deze wordt bekostigd door Facing East en ze hebben er een prijskaartje van 130 miljoen dollar aan gehangen. Deze week heeft Variety bekendgemaakt dat één nieuwe persoon erbij gekomen is en een ander gesprekken voert om hetzelfde te doen. Het gaat respectievelijk om Liu Yifei en Samuel L. Jackson.

In de film krijgt onze planeet te maken met het verlies van haar zwaartekracht. Twee compleet verschillende mensen voeren een race tegen de klok om dit tegen te gaan. Het gaat om een Amerikaanse oplichter (Fimmel) en een Chinese fysicus (Yifei). Een onderzoeker van Homeland Security (Jackson) vermoedt echter dat de Amerikaan en de Chinese achter de ellende omtrent onze zwaartekracht zit. Hij maakt jacht op hen over twee continenten om de voortzettende vernietiging tegen te gaan.

Producenten van Facing East werkten voorheen aan The Revenant. Regisseur Paul Haggis en schrijvers David Arata en Bragi F. Schut stelden het scenario op. Inversion wordt geproduceerd door The SafeZone Company. Begin volgend jaar, 27 februari, moeten de camera's gaan draaien in Berlijn. Later gaat men ook in Shanghai en Chicago filmen.

NieuwsFilm

meest populair