Algemeen

Cast-foto fors vertraagde 'Jumanji' met Dwayne Johnson

The Rock geeft uitleg.

door Bram de Groot om 14:40 in Algemeen
Het vervolg op de komedie Jumanji uit 1995 werd eerder deze week met een half jaar uitgesteld, van zomer naar kerst 2017. Dit houdt Dwayne Johnson niet tegen om een nieuwe foto met de voornaamste cast te onthullen. Ook geeft hij - op zijn eigen manier - uitleg over de vertraging van Jumanji.

"Hier komt Dwanta Claus. Verheugd om dit grote nieuws te melden: met kerst 2017 verschijnt onze #JUMANJI SEQUEL. We wilden de film in de zomer laten verschijnen, maar na maanden van opnames en monteren realiseren we dat we een grote familiefilm in onze handen hebben. Eentje die kerstwensen laat uitkomen, met veel lol en emotie. Net als voor velen is het voor mij de favoriete tijd van het jaar en ik hou ervan om entertainment op te leveren voor die periode. Van Moana tijdens Thanksgiving tot Rock the Troops deze kerst, tot Jumanji volgende kerst. Ik ga nu Rudolph roepen voor onze slee en heuptasjes."

Hieronder de setfoto met The Rock, Jack Black (Goosebumps), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) en Kevin Hart (Get Hard). Ze zouden de "avatars" spelen van de kinderen die het spel Jumanji daadwerkelijk spelen in de film van Jake Kasdan, bekend van onder meer Sex Tape (2014) en Bad Teacher (2011).5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lukeluchtloper

Avatar

Ik ben een groot fan van 'the Rock', maar deze film kan toch alleen maar falen, lijkt mij... niemand zit hierop te wachten. 'The Rock' kan toch veel beter krijgen dan dit soort films ?!

jaime91

Avatar

Ok deze film is misschien meer voor kids geschikt dan Star Wars episode 8 maar toch vraag ik me af of het een slimme zet is Jumanji tegenover die film te zetten.

Havoc

Avatar

Ik zwaai wel even naar Jumanji wanneer ik de zaal in de bios passeer en door loop naar Star Wars.

Master Of Films

Avatar

Zo The Rock heeft iets teveel vertrouwen om Jumanji tegenover Star Wars en Pitch Perfect 3 te zetten. Zware concurrentie tijdens de kerstperiode.

aac

Avatar

Lara croft doet blijkbaar ook mee ? lol

NieuwsFilm

meest populair