Negen (!) clips Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts'

Negen (!) clips Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts'

Newt Scamander, Jacob, Tina & co zijn allemaal van de partij.

Nog maar anderhalve week en dan gaat de eerste spin-off van de Harry Potter-franchise, Fantastic Beasts and Where to Find Them in première. Waar er ondertussen al uitgebreid gesproken wordt over het geplande vervolg dat in november 2018 uit moet komen en zich af zal spelen in Parijs, werkt Warner ondertussen ook nog aan de marketing van de eerste film. Het succes van die film van regisseur David Yates zal immers de toekomst bepalen van de complete franchise, of er nou al vier vervolgen gepland zijn of niet.

Om die reden heeft men nu maar liefst negen clips online gezet, en een video met B-roll beelden. In de clips zien we personages als Newt Scamander (Eddie Redmayne), Jacob Kowalski (Dan Fogler), Queenie Goldstein (Alison Sudol), Porpetina Goldstein (Katherine Waterston), Gnarclak (Ron Perlman) en Percival Graves (Colin Farrell) voorbijkomen. Hieronder de video's.

Catching a Niffler


In deze clip zien we hoe Newt (min of meer bijgestaan door Jacob) achter een Niffler aanzit in een juwelenzaak, een soort molletje dat heel erg houdt van alles wat glinstert. Hij bewaart al zijn schatten in een buideltje, waarin veel meer past dan je zou denken. Dat maakt het feit dat Newt in deze clip in een juwelenzaak achter het beestje aanzit des te toepasselijker.


Robbery

Diezelfde Niffler speelt ook in de clipRobbery een rol en in die clip zien we gedemonstreerd worden hoe groot de magische buidel van het beestje wel niet is.


Bowtruckle

Jacob en Newt brengen in deze clip een Bowtruckle terug naar zijn boom. Makkelijk is dat niet, omdat 'ie wat verlegen is.


Giggle

Jaboc en Queenie drinken hier giechelwater in de bar van Gnarlack en het effect daarvan is groot.


Case full of Monsters

Hier jagen ze op monsters. Newt vraagt Gnarlack of er monsters zijn gespot en Gnarlack wil hem eigenlijk niet zomaar helpen, tenzij daar een goede prijs tegenover staat. De Bowtruckle lijkt de prijs te zijn die Gnarlack vraagt (omdat 't beestje goed is in sloten kraken), maar Newt ziet dat niet zomaar zitten.

Video is niet meer beschikbaar

Just a smidge

Dit lijkt het moment te zijn dat Newt thuiskomt en ontdekt dat er toverwezens ontsnapt zijn uit zijn koffertje. Hij herstelt in alle vlugheid het compleet uit elkaar gevallen appartement en doet alsof er niets gebeurd is. In de clip zien we ook Porpetina.

Video is niet meer beschikbaar

Setting dangerous creatures loose

Percival Graves zit hier tegenover Newt in wat op een verhoor lijkt. Hij bespreekt de geschiedenis van Newt, die van Hogwarts gegooid is omdat hij een andere leerling verwondde met een magisch beest. "Een ongeluk", zegt Newt, maar Graves gelooft dat niet zomaar.

Video is niet meer beschikbaar

Strudel

In de clip Strudel dekken Queenie en Porpetina met hun magische krachten de tafel. Newt lijkt weg te willen lopen, maar Queenie voorkomt dat vrij effectief.

Video is niet meer beschikbaar

Welcome to New York

Tot slot is er nog deze clip, die waarschijnlijk zeer vroeg in de film te zien is. Hierin komt Newt net aan in New York, waar de douane zijn koffertje wil bekijken. Maar daar heeft 'ie een slimme oplossing voor.


B-Roll

Mocht je niet genoeg hebben gezien met bovenstaande beelden, dan hebben we nog wel een video voor je, namelijk een zeven minuten durende video met B-Roll beelden.



NieuwsFilm

meest populair