'The Batman' wordt verfrissend en duister

'The Batman' wordt verfrissend en duister

Joe Manganiello over de Batman-film van Ben Affleck.

De afgelopen dagen was Ben Afflecks The Batman negatief in het nieuws. Schrijver Bret Easton Ellis stelde gehoord te hebben dat het script een rommeltje is, maar trok die opmerkingen vrij snel weer in. Nieuw commentaar rond de film van een van de castleden zat er dus wel aan te komen, om het beeld weer recht te zetten. De taak was aan Joe Manganiello, die de schurkachtige Deathstroke gaat spelen.

"Toen ik met Ben [Affleck] ging zitten en we het over de rol hadden, vertelde hij ook over de film," begon Manganiello. "Zijn versie is erg verfrissend en ik denk dat het publiek verrast gaat worden. Omdat het op een manier verteld wordt, die niemand nog gevolgd heeft, maar wel integraal is aan Batman. En ik denk dat het verfrissend wordt, en tegelijk compleet bekend. Maar het gaat de franchise in een nieuwe richting brengen, waarvan ik denk dat veel mensen blij mee gaan zijn. Het wordt duister en actievol en intelligent en mensen houden van al die elementen van Batman."

En verder: "Ben is een geweldig regisseur. Ik bedoel, de vorige film die hij maakte, won de prijs voor de beste film. Hij heeft een Oscar voor het schrijven. En ik denk dat al die componenten een echt geweldige film mogelijk gaan maken. Niet alleen een superheldenfilm, maar ook gewoon echt een goede film."

Alleen maar lof dus voor Affleck, op een moment dat hij juist een beetje bekritiseerd wordt door Bret Easton Ellis. Hij stelde een etentje te hebben gehad in een restaurant waar wat belangrijke mensen van Warner Bros. ook waren, die vertelden niet blij te zijn met het script van The Batman. Zoals gezegd, kwam Ellis later terug op zijn statement. Het zou ook niet goed passen bij Warner om ervoor te kiezen zomaar een film uit te brengen, nu de DC-films onder nauwlettend oog staan van DC Comics-chef Geoff Johns.



NieuwsFilm

meest populair