Tom Holland speelt Spider-Man in zes films

Tom Holland speelt Spider-Man in zes films

Waarvan drie echte solo-films.

In gesprek met The Hollywood Reporter heeft Tom Holland onthuld dat hij een contract heeft om in zes films de rol van Peter Parker a.k.a. Spider-Man te spelen. Iets dat overigens niet geheel vreemd is. Veel van de acteurs hebben een contract voor een flinke reeks films.

"Ze geven opties en deze kunnen wanneer dan ook worden ingevuld. Dus zoals een een cameo in Avengers. Het is voor mij niet duidelijk in welke films. Ik weet dat ik drie Spider-Man films heb en drie solo-films," aldus Holland. "Maar als je een andere film hebt, dan is Marvel er erg goed in om daaromheen te plannen. Ze hebben respect voor je leven, echt waar. Ze snappen dat je ook andere films doet."

Ook zei hij nog iets over de invulling van zijn Spider-Man: "Je hebt de miljardair, de wetenschapper en de soldaat gezien. Nu is het tijd om het kind te zien."

Het lijkt erop dat Holland zegt dat hij drie films heeft waarin hij de hoofdrol heeft en in drie films opduikt waarin hij een kleinere rol of een cameo heeft. Een ervan lijkt hij al te hebben ingevuld in Captain America: Civil War. Aankomend jaar zal hij te zien zijn in Jon Watts' Spider-Man: Homecoming en hoogstwaarschijnlijk zien we zijn Spinnemans ook in Avengers: Infinity War in 2018.



NieuwsFilm

meest populair