Teaser trailer 'Valerian and the City of a Thousand Planets'!

Teaser trailer 'Valerian and the City of a Thousand Planets'!

De nieuwe grootse sci-fi film van Luc Besson.

Na de teasers en foto's van afgelopen dagen tref je hieronder de teaser trailer aan voor Valerian and the City of a Thousand Planets, de nieuwe film van Lucy en The Fifth Element-regisseur Luc Besson. De beelden beloven een groots sci-fi spectakel waarin het duo Dane DeHaan (A Cure for Wellness) en Cara Delevingne (Suicide Squad) de belangrijkste rollen heeft.


De film speelt zich vele eeuwen later dan het heden af. Ondertussen heeft onze multiculturele samenleving plaatsgemaakt voor een multi-intergalactische samenleving. Het duo Valerian (DeHaan) en Laureline (Delevingne) maken onderdeel uit van een veiligheidseenheid die de orde moeten bewaken in de intergalactische regio's van de mensheid. Commander Arün Filitt (Clive Owen) stuurt de agenten op een missie naar de wonderschone stad Alpha, bewoond met duizenden wezens vanuit het universum. Ze moeten een onbekende bedreiging zien tegen te houden.

Naast De Haan, Delevingne en Owen zijn er in de verfilming van de bekende Franse graphic novel-reeks 'Valérian et Laureline' ook rollen voor onder meer Ethan Hawke, Rihanna, Rutger Hauer, Kris Wu, Louis Leterrier en de stem van John Goodman. Vanaf 27 juli in de Nederlandse bioscoop te bekijken.

NieuwsFilm

meest populair