Video

Teaser trailer 'Valerian and the City of a Thousand Planets'!

De nieuwe grootse sci-fi film van Luc Besson.

door Bram de Groot om 21:08 in Video
Na de teasers en foto's van afgelopen dagen tref je hieronder de teaser trailer aan voor Valerian and the City of a Thousand Planets, de nieuwe film van Lucy en The Fifth Element-regisseur Luc Besson. De beelden beloven een groots sci-fi spectakel waarin het duo Dane DeHaan (A Cure for Wellness) en Cara Delevingne (Suicide Squad) de belangrijkste rollen heeft.


De film speelt zich vele eeuwen later dan het heden af. Ondertussen heeft onze multiculturele samenleving plaatsgemaakt voor een multi-intergalactische samenleving. Het duo Valerian (DeHaan) en Laureline (Delevingne) maken onderdeel uit van een veiligheidseenheid die de orde moeten bewaken in de intergalactische regio's van de mensheid. Commander Arün Filitt (Clive Owen) stuurt de agenten op een missie naar de wonderschone stad Alpha, bewoond met duizenden wezens vanuit het universum. Ze moeten een onbekende bedreiging zien tegen te houden.

Naast De Haan, Delevingne en Owen zijn er in de verfilming van de bekende Franse graphic novel-reeks 'Valérian et Laureline' ook rollen voor onder meer Ethan Hawke, Rihanna, Rutger Hauer, Kris Wu, Louis Leterrier en de stem van John Goodman. Vanaf 27 juli in de Nederlandse bioscoop te bekijken.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

"Because the wind is high, it blows my miiiiiiiiiiiiiiiiiind"

Ik neem aan dat ze 'Because' van The Beatles onder deze kleurrijke beelden hebben gezet om aan te raden deze film blazed out of you skull moet gaan kijken?

Ed Crane

Avatar

"te gaan kijken" moet't uiteraard zijn.

Ik neem aan dat er weken druk gewerkt wordt aan de wijzigings-optie? ;)

Steve-O

Avatar

Ziet er mooi uit! Gevarieerder dan Star Wars lol

Trouwens, de film duurt twee uur en negen minuten. Editing is dus al af. Vanaf nu tot 18 Maart zijn ze bezig met de 2700 VFX shots lol. Wel erg indrukwekkend dat de VFX er nu al zo goed uitzien!

2017 zou een goed spektakel jaar moeten worden. Wat films betreft dan...

horizon

Avatar

Leuk! Visueel sci-fi spektakel is altijd goed.

Verwacht wel dat het de Jupiter Ascending (wellicht meest ondergewaardeerde film allertijden) van 2017 wordt.

Dus, ik ga kijken. Smiley face

Steve-O

Avatar

@Ed: de ene keer werkt het wel, de andere keer niet... Om maar te zwijgen over het verdwenen bierglas... Volgens mij komt die nooit meer terug..

@Horizon: Ondergewaardeerd? lol, beste grap van de week

Ed Crane

Avatar

Van Jupiter Ascending kun je ook heel goed een trailer maken met 'Because' van The Beatles eronder.

horizon

Avatar

Ja Steve, Jupiter Ascending is een topper.
Als je naar een soortgelijke film uit dezelfde periode kijkt: Guardians of the Galaxy dan wint Jupiter Ascending op alle fronten. GotG steekt boven de middelmaat uit door de cast maar op gebied van special effects, design & art direction en dergelijke is JA innovatiever en beter. Plus achtergrond setting van JA is veel beter.

Dus. Dat vind ik. Smiley face

ferryb86

Avatar

the fifth element 2! i am in!

Master Of Films

Avatar

Ik heb een vreemde smaak als het gaat om aliens. Maar Cara is een mooie alien. Ziet er goed uit. De titel is gebaseerd op nummer 2 uit de reeks. Ik hoop wel dat Besson verhaal elementen van de 4e dimensie (met name de ontmoeting tussen Ravian & Laureline) gaat gebruiken.

Gevarieerder dan Star Wars lol
De tijdschrift Stripschrift was jaren geleden heilig van overtuigd dat George Lucas geïnspireerd was door Ravian/Valérian et Laureline' bij het ontwerpen van Star Wars.

Ed Crane

Avatar

@Steve-O:
Bij mij werkt het nooit.

Decepticon

Avatar

@Ed, op mijn smartphone werkt het ook nooit, op min laptop soms.

Wat Deze trailer betreft, trekt mijn interesse niet echt, ziet er uit als een kruising tussen Star Wars en Jupiter Ascending. Ik hou van sci-fi, maar ik vind dit niet wat, Jupiter Ascending was ook niet al te best.
Ik zal deze denk ik thuis wel een keer kijken, tenzij de officiële trailer mij nog weet te overtuigen.

esteban

Avatar

@Masters of Films, inderdaad. Het is ook effectief een feit. Zowel de originele als het minder graag geziene drieluik trouwens. Van Vader en de Millenium Falcon tot de Leia bikini en de 'bevroren' Ford, alsook bepaalde aliens ... Komen recht uit deze strip reeks.

ridjieddo

Avatar

toch ben ik niet helemaal overtuigd van de treaser...naja Delevigne so hawt +1

Ed Crane

Avatar

Ziet er veelbelovend uit. Lekker weird, veel beter dan Guardians Of The Galaxy.

Gerlof1378

Avatar

Trailer ziet er mooi uit, hoop dat het qua inhoud ook goed is vind The Fifth Element ook erg vet van Luc ik ben benieuwd.

NoahMeeuws

Avatar

Ziet er heerlijk uit, en dan heb ik het over de trailer zelf..

Goov25

Avatar

Wel typisch altijd. De kwade/slechte vijand ziet er walgelijk en gevaarlijk uit, de goede helden zien er menselijk of stoer uit. Komt waarschijnlijk doordat de film onbewust moet aansluiten bij de verwachtingen van het menselijke publiek. Zou toch mooi zijn, een science fiction film waarin dat anders is.

Verder ziet het er best weer tof uit. Ik wacht even de recensies af voor ik het een kans geef.

Ed Crane

Avatar

@Goov:
Ok het is geen film, maar er is een leuk kort verhaal van Philip K. Dick waarin een buitenaardsras naar de aarde komt, hier integreert maar in het geheim bezig is de aarde langzaam maar zeker over te nemen. Ze kunnen dat doen omdat ze er uitzien als een stel dwergen, waardoor niemand hen serieus kan nemen en als een dreiging kan zien.

Daar moesten ze eens een film van maken [bierglas]

Goov25

Avatar

@Ed
Ja, zouden ze zeker moeten doen. Of vergelijkbaar iets in ieder geval. Een walgelijk slecht uitziend monster dat de held van de film blijkt te zijn. Of idd een machtig ras met slechte bedoelingen dat er goed en lief uitziet. Ik ben alleen bang dat men het als een te groot risico ziet, om zo te spelen met verwachtingen van het publiek. En je kijkt 2 uur lang film toch liever naar iemand die er goed uitziet [biertje]

Filmhead

Avatar

Ja dit wordt goed... leuke spanning tussen acteurs ook naast top effecten!

benjamin

Avatar

Ik hoop nog altijd dat dit niet de Jupiter Ascending van 2017 gaat worden. Mooie effecten zijn zeker aanwezig, maar helaas is dat niet voldoende om ook van een topper te spreken. Afwachten dus wat dit gaat geven...

nieuwslaatste nieuws

meest populair