'Troll Hunter'-remake van de baan

'Troll Hunter'-remake van de baan

Game of Thrones lijkt indirect de oorzaak te zijn.

Na de release van de oorspronkelijke film, werd een aantal jaar geleden melding gedaan dat Chris Columbus' productiemaatschappij 1492 Pictures de rechten voor de remake van Andre Overdals found footage fantasy-film Troll Hunter had bemachtigd. Niet lang daarna kregen we ook te horen dat Neill Marshall (The Descent, Game of Thrones) de regie voor zijn rekening zou nemen. We zijn nu echter wederom een aantal jaren verder en hebben maar weinig vernomen over de status van de remake. Ovredal zelf liet echter afgelopen week aan Birth.Movies.Death weten dat de remake helemaal van de baan is en dat dit vooral heeft te maken met het overvolle schema van Marshall:

"Ik weet niet wat er precies is gebeurd. Ik was erg blij met het script wat ik heb gelezen. Ik heb er nooit echt met iemand over gesproken, maar ik las online dat Neil Marshall de remake zou regisseren en daar kon ik mij zeker wel in vinden. Opeens ging dat echter niet door, en het blijkt dat dat komt doordat Neil net na getekend te hebben voor Troll Hunter werd benaderd voor Game of Thrones. De remake lijkt een stille dood te zijn gestorven."

De rechten liggen nu opnieuw bij Ovredal en de producenten van de oorspronkelijke film. Ovredals nieuwste film, The Autopsy of Jane Doe, kon ondertussen rekenen op heel wat lovende recensies na vertoond te zijn geweest op verschillende filmfestivals.



NieuwsFilm

meest populair