Jeremy Renner mogelijk niet in 'Mission: Impossible 6'

Jeremy Renner mogelijk niet in 'Mission: Impossible 6'

De opnames van Avengers: Infinity War zouden wel eens roet in het eten kunnen gooien.

Mission: Impossible 6 moet in juli 2018 onze bioscopen bereiken, en naar verwachting zullen de meeste castleden uit de laatste twee films in enige capaciteit terugkeren, waaronder de al bevestigde Tom Cruise, en Rebecca Ferguson, alsmede Simon Pegg en Ving Rhames.

Het is echter nog onduidelijk of Jeremy Renner wel kan terugkeren als het personage William Brandt. Tijdens een interview met Collider liet de acteur namelijk vallen dat zijn betrokkenheid als Clint Barton/Hawkeye in het Marvel-filmuniversum wellicht roet in het eten zal gooien, zeker wat betreft de Infinity War-films. Renner zei er het volgende over:

"Ik weet nog niet zeker hoe het zit met MI6. Het ligt aan verschillende dingen... Ik weet dat ze er al aan werken, maar ik heb nog niet met Tom [Cruise] gesproken over de stand van zaken. Het zal in elk geval behooflijk afhangen van onze drukke schema's. Avengers zal het grootste deel van het komende jaar in beslag gaan nemen. maar hopelijk kruist dat niet met de opnames van MI6, want daar wil ik dolgraag aan meedoen."

Hoewel we dus nog niet weten of Renner mee zal spelen in het zesde deel, wordt de plot van de volgende film sowieso nog geheimgehouden. We weten wel dat Christopher McQuarrie zal terugkeren als scenarist en regisseur. Laatstgenoemde liet Renner wel afgelopen maart via Twitter weten dat hij hem graag opnieuw wil zien als Brandt.

NieuwsFilm

meest populair