Shia LaBeouf over Steven Spielberg en zijn beslissing om te trouwen

Shia LaBeouf over Steven Spielberg en zijn beslissing om te trouwen

Nergens heeft hij spijt van.

Shia LaBeouf heeft nieuwe uitspraken gemaakt over zijn huwelijk met Mia Goth, welke 10 oktober dit jaar plaatsvond, en over regisseur Steven Spielberg. Tegenover Variety was de 30-jarige Amerikaan best wel meedogenloos toen hij vertelde dat de filmmaker van zijn dromen helemaal niet meer in zijn element was. Spielberg, inmiddels 69 jaar, zou enkel om het bedrijfsleven geven, niet meer om de kunst van het film maken.

Destijds: "Je ontmoet een andere Spielberg, die in een andere fase van zijn carrière zit. Zijn sets zijn erg anders. Alles is erg zorgvuldig gepland. Je krijgt 37 secondes de tijd om een zin te zeggen. Als je dat vijf jaar volhoudt, dan krijg je het idee dat je niet meer weet wat je voor de kost doet."

Tijdens het radioprogramma Sirius XM kwam de acteur, die dankzij Spielberg in titels als Disturbia en Transformers speelde, hierop terug. "Soms bega ik een vergissing. Ik had minder agressief kunnen reageren wat betreft Spielberg, dat was iets waarbij ik terug had moeten deinzen. Maar mijn gevoelens zijn echt. Die gast heeft me daarentegen veel kansen gegeven."

LaBeouf vertelde meer over zijn misstappen. Trouwen was er echter niet één. "Ik ben er weg van, man. Dat is een daad die ik niet verprutste, wat tevens het beste is wat ik ooit voor mezelf gedaan heb. Ik ben haast altijd in een relatie. Ik denk dat, dat komt omdat ik zeer onzeker ben. Wanneer je jezelf kwetsbaar opstelt voor iemand, dan is dat het. Ik ben nooit een onenightstand-man geweest. Deze keer zat ik achter iets aan dat werkelijk van belang is. Ik ben 30 jaar oud."

NieuwsFilm

meest populair