Eerste foto's Joel Edgerton als Orc in 'Bright'

Eerste foto's Joel Edgerton als Orc in 'Bright'

Orc Edgerton speelt naast mens Will Smith in de Netflixfilm.

Werden een paar dagen terug al foto's van de set van Bright gelekt van Will Smiths personage, dit keer is het de beurt aan diens tegenspeler Joel Edgerton. Die is minder direct herkenbaar, verstopt onder de dikke lagen make-up voor zijn rol als een Orc. Mens Smith en Orc Edgerton vormen een opvallend en intimiderend stel agenten. Precies wat er nodig is om de orde te handhaven in een wereld waar fantastische creaturen aan de orde van de dag zijn.

Elfen, Orcs en dergelijke zijn in Bright haast net zo normaal op straat als mensen. Desondanks schuilt er ook het nodige gevaar in de aanwezigheid van zulke magische schepselen. Dat ondervinden agenten Scott Ward (Smith) en Nick Jakoby (Edgerton) al gauw, als ze geconfronteerd worden met een elf op de vlucht voor duistere wezens. Hij is de hoeder van een toverstof met onvermoede krachten. Uiteraard willen de krachten van het kwaad dolgraag het magische voorwerp in beslag nemen om chaos op de wereld los te laten. Aan het duo agenten de taak deze snode plannen een tijdig halt toe te roepen.

David Ayer, die al eerder samenwerkte met Smith voor Suicide Squad, ontfermt zich over de regie vanBright. Hij doet dat aan de hand van het script van Max Landis (American Ultra, Chronicle). De film wordt exclusief voor Netflix gemaakt en zal dus geen bioscooprelease kennen, ondanks de aanwezigheid van een superster als Smith.

Wanneer Bright op Netflix te zien moet zijn, is echter nog niet bekend.














NieuwsFilm

meest populair