Ryan Reynolds had ernstig last van zenuwen na afronden 'Deadpool'

Ryan Reynolds had ernstig last van zenuwen na afronden 'Deadpool'

Plus een video waarin zijn "tweelingbroer" hem "interviewt."

Voor een periode van elf jaar probeerde de Canadese Ryan Reynolds een film van de grond te krijgen rondom de praatgrage Deadpool. Het heeft zijn vruchten afgeworpen, want de 16+ film was een groots succes aan de kassa. Het maken en promoten van de film eiste echter wel zijn tol. De 40-jarige man, getrouwd met The Shallows-actrice Blake Lively, vertelde aan GQ Magazine een zenuwinstorting te hebben gehad.

Dit vond plaats tijdens het reclame maken. "Ik had het idee dat ik heel de tijd op een schoener zat, omringd door rukwinden. Er kwam geen eind aan. Toen er eindelijk een eind aan kwam, kreeg ik een klein beetje een zenuwinzinking. Ik had last van trillingen. Ik bezocht de dokter omdat het voelde alsof ik een soort neurologisch probleem had. Elke dokter die ik bezocht zei: 'Je hebt last van ongerustheid.'"

Volgens Reynolds kwam dit omdat hij Deadpool wilde zien slagen. "Alle aandacht oefent druk uit op je zenuwstelsel. Misschien dat ik daarom in de bossen woon. Voor 'Deadpool' maakte ik zoveel kabaal als ik kon. Ik probeerde de film niet enkel te promoten, ik probeerde een cultureel fenomeen van de grond te krijgen."

Omdat het karakter niet zo bekend was bij het grote publiek, zag filmstudio 20th Century Fox er niet echt brood in. Uiteindelijk schonken ze Reynolds en regisseur Tim Miller een beperkt budget van 58 miljoen dollar, wat resulteerde in een opbrengst van 780 miljoen dollar. Verwacht echter niet dat het vervolg, dat al aangekondigd is, een groter budget krijgt.

"Dat zal nooit gebeuren, geloof me. En tijdens het maken van de eerste film leek het dat we sterker werden naar mate Fox ons meer ontnam. Er zijn twee momenten in de film dat ik mijn tas met ammunitie vergeet mee te nemen. Dat is niet omdat Deadpool vergeetachtig is. Dat is omdat we ons de wapens niet konden veroorloven die we in de scènes wilden gebruiken."

Het speciale Men of the Year blad van GQ bevat overigens drie verschillende voorbladen. Omdat Reynolds op eentje te zien is, heeft hij in samenwerking met hen een vermakelijk filmpje gemaakt waarin de acteur zogenaamd door zijn tweelingbroer geïnterviewd wordt. Bekijk de video hieronder, waarin een andere bekende acteur ook eventjes verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair