Reboot 'The Green Hornet' in handen van Gavin O'Connor

Reboot 'The Green Hornet' in handen van Gavin O'Connor

De 2011-versie moet klaarblijkelijk snel vergeten doen worden.

Deadline meldt dat Paramount Pictures en Chernin Entertainment de filmrechten hebben aangekocht van The Green Hornet. Niemand minder dan Gavin O'Connor is reeds aangesteld als regisseur.

O'Connor, naar verluidt een enorm fan van het personage, is bekend van de succestitel Warrior en het recente The Accountant. Het script schrijft hij met Sean O'Keefe. De nieuwe Green Hornet moet "badass" worden en - uiteraard - moet de eerste film een aanzet worden tot een franchise.

"Ik wacht al sinds ik films wilde gaan maken om deze film te maken - en de franchise te creëren. Als kind, toen de meeste van mijn vrienden dol waren op Superman en Batman, telde er maar één superheld voor mij: The Green Hornet. Ik vond hem altijd de "baddest badass" aangezien hij geen superkrachten had. En hij had geen clownspak aan. Hij was een misdadiger in de ogen van de overheid en criminelen," aldus O'Connor tegenover Deadline.

Nog niet zo heel lang geleden - in 2011 om exact te zijn - zagen we het peperdure en zwak ontvangen The Green Hornet voorbijkomen. Deze $120 miljoen kosten film werd geregisseerd door Michel Gondry en had Seth Rogen (Britt Reid / The Green Hornet), Jay Chou (Kato), Christoph Waltz (Chudnofsky) en Cameron Diaz (Lenore Case) in de belangrijkste rollen. Aan de wereldwijde bioscoopkassa kwam de komedie tot $227,8 miljoen. Een herbeleving?



NieuwsFilm

meest populair