David Yates: 'Fantastic Beasts 2' wordt anders en... duister!

David Yates: 'Fantastic Beasts 2' wordt anders en... duister!

En J.K. Rowling verklapt de tijdslijn.

Recent werd duidelijk dat het paar dagen geleden verschenen Fantastic Beasts and Where to Find Them maar liefst vier vervolgen krijgt, allen geregisseerd door David Yates (Deathly Hallows: Part 1 & 2) en geschreven door J.K. Rowling. De regisseur heeft tegenover ScreenSlam e.e.a. prijsgegeven over het tweede deel.

"We bevinden ons in de pre-productie. We starten in juli met de opnames. Ik heb zin in de volgende. Deze wordt erg anders dan de eerste. De volgende is als een droom. De film wordt duister en interessant en gevoelvol. Het is een bewijs dat Jo niet in herhaling valt. Eigenlijk reikt ze uit naar iets heel ongewoons. Voor mij als filmmaker is dat erg spannend."

Jo - Joanne 'Jo' Rowling - liet via Twitter weten in welke periode de film zich afspeelt: "Ons verhaal start in 1926 en eindigt in 1945. Het is gewoon te groot voor één film!"


Het tweede deel staat gepland voor eind 2018, waarin Eddie Redmayne terugkeert als Newt Scamander. Ook minimaal Johnny Depp is te zien als Gellert Grindelwald, Zoë Kravitz als Leta Lestrange en Alison Sudol als Queenie.

NieuwsFilm

meest populair