'Highlander' in handen van 'John Wick'-regisseur

'Highlander' in handen van 'John Wick'-regisseur

Gaat de film er dan eindelijk komen?

De eerste John Wick (2014) werd geregisseerd door Chad Stahelski en David Leitch. Na het succes besloten de heren een eigen weg in te slaan. Stahelski koos voor John Wick: Chapter 2 (2017) en Leitch ging voor The Coldest City (2017) en mag binnenkort starten met Deadpool 2.

Nu John Wick: Chapter 2 op het punt staat te verschijnen kan Stahelski zich ook focussen op andere projecten. Volgens The Hollywood Reporter is hij door Lionsgate/Summit Entertainment aangetrokken voor de reboot van Highlander uit 1986. De regisseur gaf zelf al een statement af:

"Ik ben een fan van het origineel sinds high school," aldus Stahelski tegenover THR. "Zulke grote thema's over onsterfelijkheid, liefde en identiteit houden allemaal schuil in een erg kleurrijk verhaal. Ik kan geen betere film bedenken die de mogelijkheid geeft om interessante personages, mythische thema's en actie-sets te creëren."

Bekijk de afbeelding
De reboot is al jaren in ontwikkeling en even geleden werd Cedric Nicolas-Troyan (The Huntsman: Winter's War) nog gezien als dé regisseur. Ook Tom Cruise werd aan de film gelinkt.

Hieronder de trailer voor het origineel van regisseur Russell Mulcahy en met Christopher Lambert en Sean Connery.



NieuwsFilm

meest populair