Seks-tape van Rose McGowan gelekt

De 'Charmed' actrice liet hier onlangs al eens iets over weten.

Actrice Rose McGowan heeft het niet altijd even makkelijk gehad; nog een tijdje geleden vertelde ze dat ze vroeger was verkracht door een bekende studiobaas. Ze zei ook te weten dat haar verkrachter nog altijd over beelden van een seksscène van haar beschikt en dat ze bang was dat hij deze zou uitbrengen.

En nu is het dan zover: er is een sekstape van de actrice op het internet verschenen. Of deze van haar verkrachter afkomstig is, is nog onduidelijk. Het schijnt dat de video, waarop McGowan in meerdere seks-scenes te zien zou zijn, al op verscheidene websites te vinden is. De laatste tijd gebeurt het wel vaker dat privé-foto's en -video's van bekendheden gelekt worden op het internet. Een paar maanden geleden was Jennifer Lawrence hier nog het slachtoffer van, toen er naakt-foto's op het internet verschenen van de met een Oscar bekroonde actrice.

McGowan gaf op Twitter als commentaar en dat ze zich niet schaamt voor deze video: ''Ik geloof niet schaamte'' was de korte reactie van de actrice. Voor de nodige nieuws-sites en kranten is dit niet genoeg; journalisten willen hier graag meer over weten, maar tot nu toe heeft de 43-jarige actrice nog nergens nader op gereageerd.



NieuwsFilm

meest populair