Celebrity

Seks-tape van Rose McGowan gelekt

De 'Charmed' actrice liet hier onlangs al eens iets over weten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:17 in Celebrity
Actrice Rose McGowan heeft het niet altijd even makkelijk gehad; nog een tijdje geleden vertelde ze dat ze vroeger was verkracht door een bekende studiobaas. Ze zei ook te weten dat haar verkrachter nog altijd over beelden van een seksscène van haar beschikt en dat ze bang was dat hij deze zou uitbrengen.

En nu is het dan zover: er is een sekstape van de actrice op het internet verschenen. Of deze van haar verkrachter afkomstig is, is nog onduidelijk. Het schijnt dat de video, waarop McGowan in meerdere seks-scenes te zien zou zijn, al op verscheidene websites te vinden is. De laatste tijd gebeurt het wel vaker dat privé-foto's en -video's van bekendheden gelekt worden op het internet. Een paar maanden geleden was Jennifer Lawrence hier nog het slachtoffer van, toen er naakt-foto's op het internet verschenen van de met een Oscar bekroonde actrice.

McGowan gaf op Twitter als commentaar en dat ze zich niet schaamt voor deze video: ''Ik geloof niet schaamte'' was de korte reactie van de actrice. Voor de nodige nieuws-sites en kranten is dit niet genoeg; journalisten willen hier graag meer over weten, maar tot nu toe heeft de 43-jarige actrice nog nergens nader op gereageerd.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Of het is een vorm van populariteit zoeken, even een sextape uitbrengen, zodat ze weer in het nieuws kom, want ze wordt nergens meer voor gecast volgens mij.

ridjieddo

Avatar

Een artikel over een sekstape zonder een link naar de sekstape...

Gigan72

Avatar

Tja als je film carrière aan de grond zit ga je porno maken en breng je het uit als sextape

Sunspot

Avatar

Is dan te hopen dat de film gemaakt is in de tijd dat ze in Charmed speelde :D

Sunspot

Avatar

Oh, net gezien, valt mee, niet spectaculair en ze is inderdaad jonger

Master Of Films

Avatar

Een artikel over een sekstape zonder een link naar de sekstape..
Kortom Uitermate Teleurstellend.

Sunspot

Avatar

@master of films

Is zo te googlen, veel resultaten. Ach, niks bijzonders, maar wel beter dan die saaie film van die Kardashian

nieuwslaatste nieuws

meest populair