Emma Roberts en Evan Peters voor de tweede keer verloofd

Emma Roberts en Evan Peters voor de tweede keer verloofd

Zal het deze keer wel doorgaan?

Ze zijn vaker een relatie gestart en hetzelfde geldt voor het beëindigen van hun romances: Emma Roberts en Evan Peters weten soms niet wat ze met elkaar aan moeten. Toch lijkt het erop dat ze er nu uit zijn. Middels foto's, berichten en roddels is het vermoedelijk bevestigd dat de 25 en 29-jarige acteurs uit Nerve en X-Men: Apocalypse weer verloofd zijn.

De roddels verschenen van het weekend gepaard met foto's. Terug in september vormde het tweetal voor de derde keer een stel - ze wilden hun knipperlicht relatie opnieuw voortzetten. Roddelwebsite TMZ plaatste pas geleden enkele afbeeldingen waarop de tortelduifjes gezellig buiten lopen en elkaar kussen.

Eric Roberts' dochter plaatste daarnaast via Instagram de onderstaande foto, waarop ze volgens E! Online een ring draagt die erg op de verlovingsring lijkt die ze eerder had toen ze eind 2013 verloofd raakte. Roberts en Peters waren toen anderhalf jaar bij elkaar, nadat ze elkaar op de set van Adult World leerden kennen.

Foto's verwijderd

Kort na de verschijnsels van de foto's en het nieuws onthulde een vriend van het koppel aan Us Weekly dat ze inderdaad opnieuw een poging gaan wagen om te trouwen. "Ze draagt haar ring op de set van 'Scream Queens.' Iedereen is ervan op de hoogte," aldus de bron. Momenteel werkt Roberts aan de resterende afleveringen van het tweede seizoen van de komische horrorserie. Peters was onderlaatst te zien in seizoen zes van American Horror Story, een creatie van FX waar beiden overigens vaker naast elkaar speelden.

Hun eerste verloving kwam juni 2015 ten einde, hoewel ze als koppel een paar maanden later verdergingen. Ze plaatsten echter medio 2016 opnieuw een punt achter de tweede liefdesbetrekking. Naar verluidt hebben Robert en Peters ook hun donkere dagen. Zo heeft de actrice haar vriend eens een bloedneus bezorgd, nadat ze in een hotel te Canada ruzie kregen. De autoriteiten plaatsten haar daaropvolgend tijdelijk in de gevangenis.



NieuwsFilm

meest populair