Strijdbare Hulk en Thor op promo-art 'Thor: Ragnarök'

Strijdbare Hulk en Thor op promo-art 'Thor: Ragnarök'

En ze gaan er vol tegenaan.

Volgend jaar rond deze tijd draait de derde Thor-film Thor: Ragnarök in de bioscopen. De opnames voor de film zitten er ondertussen alweer even op en het wachten is op officieel beeldmateriaal. Hieronder eerste promo-art met daarop zowel Thor als Hulk en mogelijk volgt er dit weekend meer vanaf de Marvel Studios-panel tijdens de Comic Con Experience 2016 in São Paulo.

In Ragnarök duiken we dieper het universum in en worden waarschijnlijk flink wat werelden bezocht. Chris Hemsworths Thor gaat in de film onder meer op zoek naar zijn vader Odin (Anthony Hopkins) en komt onderweg onder meer Hulk (Mark Ruffalo) tegen, op een soort van Planet Hulk. Samen met Hulk zal hij zijn intergalactische reis (tijdelijk) verder zetten.

Bekijk de afbeelding
Andere personages zijn Tom Hiddlestons Loki, Jaimie Alexanders Lady Sif, Cate Blanchetts Hela, Jeff Goldblums Grandmaster, Idris Elba's Heimdall, Karl Urbans Skurge en Tessa Thompsons Valkyrie. De superheldenfilm van Taika Waititi moet vanaf 2 november 2017 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair