Volledige trailer 'The Mummy' met Tom Cruise!

Volledige trailer 'The Mummy' met Tom Cruise!

De start van het Universal Monsters Cinematic Universe en met Sofia Boutella als de mummy.

Na de trailer tease van een paar dagen geleden zie je hieronder de volledige trailer voor Alex Kurtzmans The Mummy, waarin Tom Cruise en Sofia Boutella belangrijke rollen hebben. De laatste is te zien als het titelpersonage.

Andere belangrijke rollen zijn voor Annabelle Wallis, Jake Johnson, Russell Crowe, Courtney B. Vance en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari. Vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.


In The Mummy speelt Cruise het personage Tyler Colt, een Navy Seal die samen met zijn team jacht maakt op terroristen. Tijdens een van hun missies stuiten ze op een oeroude tombe waarin zich mystieke krachten schuil blijken te houden. Colt raakt vervloekt met de visioenen van Ashurbanipal, koning van het Assyrische Rijk. Oftewel The Mummy.

Universal Monsters Cinematic Universe

Ondanks dat de flop Dracula Untold uit 2014 het startschot leek te geven, is The Mummy het eerste deel in het Universal Monsters Cinematic Universe. De reeks moet vooral stevig en duister worden en er staan al heel wat titels gepland, namelijk: The Invisible Man met Johnny Depp, Wolf Man mogelijk met Dwayne Johnson, Van Helsing, Creature from the Black Lagoon en Bride of Frankenstein. Exacte verschijningsdata zijn nog niet bekend, al staan er wel titels gepland voor 13 april 2018 en 15 februari 2019. Op alle projecten zijn scenarioschrijvers gezet.

Hieronder ook een reeks foto's:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair