Anna Faris over geruchten dat Chris Pratt vreemd is gegaan

Anna Faris over geruchten dat Chris Pratt vreemd is gegaan

Ze voelt zich onzeker over het feit dat het kan kloppen.

Roddelbladen kunnen er wat van. Of er waarheid in hun berichten schuilt of niet, ze plaatsen alles dat actueel is of om populaire bekendheden gaat. Acteur Chris Pratt, die sinds zijn optreden in Guardians of the Galaxy steeds meer hoofdrollen binnensleept, hoort daarbij. In het algemeen berichten websites hoe grappig de 37-jarige Amerikaan is of wat voor een mooi gezin hij heeft, bestaande uit vrouwlief Anna Faris en zoontje Jack. De laatste tijd wordt hij echter ook in verband gebracht met vreemdgaan.

Samen met Jennifer Lawrence is de acteur zojuist begonnen aan de pers tour van de romantische sciencefictionfilm Passengers. De twee maken vele grappen over elkaar en plaatsen lollige foto's op sociale media. Nu zijn er mensen die vermoeden dat ze naar bed zijn geweest, achter de rug om van Faris. De roddels doen uiteraard genoeg pijn, aldus de actrice.

Tijdens haar podcast Unqualified had ze het met Isla Fisher over koppels die bekend zijn bij het publiek. Faris, die Pratt in 2007 leerde kennen op de set van Take Me Home Tonight, vertelde over haar eerste en laatste aanvaring met boulevardbladen. "Misschien tien tot twaalf maanden geleden waren we voor het eerst een beetje in het publieke oog. Er waren toen roddels over druk op onze relatie. Ik herinner me dat het zo'n pijn deed, omdat ik niet geraakt wilde worden door hun onzin. Er was een foto van mij op het strand en de tekst: 'Ouder wordende Anna Faris. Alleen op het strand.'"

Faris onthulde dat ze erg trots is op de relatie die ze met Pratt deelt. "Dat gezegd hebbende, in deze gekke wereld waar hij dikwijls van huis is om films te maken en ik onze zoon in L.A. opvoed, voel ik me uiteraard kwetsbaar. Zoals elk normaal mens zou voelen." Hierdoor begon ze te twijfelen over de geruchten rondom Pratt en Lawrence. "Ik ging erdoor denken: 'Bevat de publieke perceptie - zelfs als het fout is - een graantje waarheid?' Ik voelde me er ongelofelijk onzeker door."

De actrice dacht zelf dat het met andere bekendheden die in het nieuws voorkomen wel zo zat. Dat zei ze een jaar geleden. Faris: "Ik heb altijd gedacht dat de geruchten rond bekende koppels min of meer klopten omdat ze nooit deel uit mijn leven maakte. Ik dacht: 'O, daar zal vast wel iets waar van zijn.'"



NieuwsFilm

meest populair