Jonah Hill betrokken bij auto-ongeluk

Jonah Hill betrokken bij auto-ongeluk

Hij werd aangereden in Los Angeles.

Jonah Hill, o.a. bekend van The Wolf of Wall Street, is afgelopen zaterdag met de schrik vrij gekomen bij een auto-ongeluk in het centrum van Los Angeles. De 32-jarige acteur reed in zijn zwarte Audi toen hij werd aangereden door een andere auto, die, volgens een getuige, een rare draai maakte op de weg waar de acteur reed. Hij gaf daarbij geen voorrang aan Hill en knalde vervolgens vol tegen Hill's Audi op. Gelukkig heeft de acteur er geen ernstige verwondingen aan overgehouden, al zei een getuige wel dat hij hierdoor flink geschokt leek:

"Je kon wel duidelijk zien dat hij [Hill] geënerveerd en geïrriteerd was". Ook liet de getuige weten dat Hill op het moment van het ongeluk alleen in de auto zat, wat misschien maar goed was want juist de kant van de bijrijder was flink geraakt en gedeukt. De klap had zelfs de airbag in werking gesteld.

Agenten van het Los Angeles Police Department waren snel ter plekke. Jonah Hill bleek geen medische hulp nodig te hebben en kon meteen vertrekken, weliswaar niet meer in zijn eigen auto, maar in een taxi. Tot nu toe heeft de voor een Oscar genomineerde acteur nog geen aangifte gedaan en zich er ook nog niet verder over uitgelaten.

De acteur was recentelijk nog te zien in War Dogs maar doet het nu een tijdje rustig aan; hij zal pas weer te horen zijn in de animatiefilm How to Train Your Dragon 3 in 2018.

NieuwsFilm

meest populair