R-rated 'Bumblebee' en Transformers spin-off in Romeinse tijd?

R-rated 'Bumblebee' en Transformers spin-off in Romeinse tijd?

Michael Bay blijft betrokken.

Na Transformers: The Last Knight verschijnt er naar alle waarschijnlijkheid ieder jaar een deel in het 'Transformers Cinematic Universe.' De eerste focust zich op de geliefde autobot Bumblebee en daarna volgen andere avonturen. Franchise-kopman Michael Bay over de plannen.

Eerst de verdere toekomst. Bay geeft aan wat we van de spin-offs kunnen verwachten. Spelen de films zich ook af buiten het aardse? "De geanimeerde film speelt zich niet af op de Aarde. Die gaat over Cybertron. Het is wel mogelijk, maar ik denk net zoals iedereen die betrokken is dat het nog te relateren moet zijn. Het moet een relatie hebben met de Aarde."

En waar en wanneer zouden de spin-offs zich op de Aarde af kunnen spelen? "De films kunnen zich in verschillende tijdsperioden afspelen. En we hebben dit onderzocht. Er kan makkelijk een link worden gemaakt met de Romeinse tijd. Snap je wat ik bedoel? Dat lijkt me een goede tijdsperiode."

Wat betreft de Bumblebee-film zegt Bay dat er een R-rated pitch was: "Er was een idee welke vermakelijk R-rated is. Met Bumblebee. I ga niet zeggen wat, maar het zou echt heel vermakelijk zijn. Erg Quentin." Een 16+ Bumblebee-film? Waarschijnlijk niet.

Eerste dus The Last Knight, met mini dinobots, een driekoppige robotdraak, een evil-Optimus en een dode Bumblebee (?). Check hier nog een keer de teaser trailer. Vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse IMAX/3D-bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair