'The Force Awakens' onthult meer dan we denken

'The Force Awakens' onthult meer dan we denken

Althans, dat denkt Daisy Ridley.

Een groot mysterie in Star Wars: The Force Awakens ligt in de ouders van Rey, het personage van actrice Daisy Ridley. Zij bleek gedurende de film over grote krachten te beschikken, en kon het daarom succesvol opnemen tegen de kwaadaardige Kylo Ren (Adam Driver). Maar nu lijkt het erop dat die ouders van Rey niet zo geheimzinnig zijn als gedacht wordt.

In een interview met Time Out London vertelt actrice Ridley dat er meer onthuld is dan we denken. "Ik vond dat er al veel antwoorden gegeven werden in The Force Awakens. Maar toen na de screening ging ik met mijn agent en iedereen een drankje doen, en begonnen we te praten en realiseerde ik me dat in hun hoofden de vraag helemaal niet beantwoord was."

En Ridley vertelde verder: "Ik vind nieuwsgierigheid een geweldig iets. En ik vind het ook grappug dat mensen ernaar blijven vragen. Gisteren was er een man die een foto met me wilde nemen, die vervolgens vroeg of Luke mijn vader is. Waarop ik hem zei, 'Relax, je zult het vanzelf zien!'"

Toch lijkt dat geheim niet zo breed uitgemeten te worden in de film als Ridley nu vertelt. Regisseur J.J. Abrams benadrukte in interviews uitgebreid dat de ouders van Rey in z'n geheel niet in The Force Awakens te zien zijn, en Ridley vertelde onlangs nog dat het raadsel pas in Episode VIII opgelost wordt. De implicatie is echter dat Ridley gelooft dat in elk geval een van de ouders in de film te zien is.

Wie denken jullie dat de ouders van Rey zijn?



NieuwsFilm

meest populair