'The Last Knight' leidt 'Transformers' spin-offs in

'The Last Knight' leidt 'Transformers' spin-offs in

Er zijn al hints naar de volgende films.

Tegenover Screen Rant heeft producent Lornezo di Bonaventura aangegeven dat Transformers: The Last Knight het startpunt is voor de geplande spin-offs, welke op dit moment worden uitgewerkt door de zogenaamde "schrijversruimte."

Meerdere van de spin-offs die op dit moment in ontwikkeling zijn, sluiten direct aan op Michael Bay's The Last Knight. Er zijn zelfs hints te zien in het vierde vervolg op de eerste film uit 2007.

"Ik weet dat sommige dingen een directe relatie hebben. Je ziet dingen die een fundament neerleggen. Je zult het overigens niet weten dat dit zo is. Er zullen twee of drie dingen zijn die echt gevolgen gaan hebben, maar er zijn ook wat kleine zaken, " aldus Di Bonaventura tegenover Screen Rant. "En deze film met twee lijnen van mythologie geeft ook de vrijheid om naar verschillende plaatsen te gaan die wel of niet een directe relatie hebben met een andere film. We openen een universum."

De eerste spin-off zal zich focussen op Bumblebee (2018) en in 2019 zou een zesde Transformers moeten verschijnen. Ook verschijnt er een animatiefilm rond Cybetron, de thuisplaneet van de Transformers. Tevens sprak Bay over de mogelijkheid dat een Transformers-film zich zou kunnen afspelen in de Romeinse tijd.



NieuwsFilm

meest populair