Positieve reacties op eerste deel 'Logan'

Positieve reacties op eerste deel 'Logan'

En er zijn twee sfeervolle nieuwe foto's.

Er is weer een heleboel nieuw materiaal rond de laatste film waarin Hugh Jackman als Wolverine te zien is, Logan. Niet alleen hebben we een foto van het personage van acteur Richard E. Grant, ook is er een beeld waarop we een strijdlustige Logan zien en hebben we eerste reacties op een screening van de eerste veertig minuten van de film.

Richard E. Grant


Eerst echter het beeld van Grant. De foto werd geplaatst door Hugh Jackman, met een bijschrift dat meteen onthult welke rol Grant speelt. Hij is Dr. Zander Rice, een van de makers van de vrouwelijke Wolverine-kloon, X-23. Zij wordt in deze film gespeeld door Dafne Keen en Rice staat er in de comics om bekend dat hij haar gemarteld heeft. Daarnaast is hij de maker van een geur waarvan de jonge dame in een razende toestand raakt.

Bekijk de afbeelding
Strijdlustige Logan

Dan is er nog een foto van een strijdlustige Logan, die het hier op neemt tegen een groepje mensen dat denkt hem wel te kunnen aanpakken. Vermoedelijk gaat dat ze niet lukken, gezien de klauwen van Logan.

Bekijk de afbeelding
Eerste reacties

Tot slot hebben we nog de eerste reacties op de film. Fox liet aan een aantal critici de eerste veertig minuten zien en de mensen die de beelden te zien kregen, zijn erg te spreken over de film van regisseur James Mangold. Niet alleen vinden ze het een terecht bloederige film, ook prijzen ze X-23.









NieuwsFilm

meest populair