'Alien: Covenant' is angstaanjagend, bloederig en extreem gewelddadig

'Alien: Covenant' is angstaanjagend, bloederig en extreem gewelddadig

Plus nieuwe setfoto's en James Franco is ook te zien.

Even geleden werd de Prometheus-opvolger Alien: Covenant enkele maanden vervroegd en het lijkt erop dat we daardoor nog dit jaar een trailer te zien krijgen. Hieronder wat korte reacties op reeds onthulde beelden, een reeks fraaie setfoto's en verrassende onthulling: James Franco zit in de film.

Eerste beelden


Als eerste de reacties op de vertoonde beelden. Op social media verschenen berichten van mensen die beelden hadden gezien, waaronder twee scènes en een trailer. Volgens The Playlist zijn de beelden "angstaanjagend en grijpen ze terug op Alien 1 en 2. Regelrechte horror." En Erik Davis schreef: "Alien: Covenant is wild, bloederig en gewoonweg stoer. Meerdere aliens, niet voor de zwakke maag. Het wordt goor."

En Fandango: "Wat interessant is aan Covenant is dat de meeste van de ruimtereizigers nu stellen en kolonisten zijn. En de aliens zijn compleet te gek." Brandon Davis als laatste: "Lange clip van Alien: Covenant gezien. Extreem, extreem gewelddadig. Actierijk. Alien fans zullen er dol op zijn."

Verrassende rol

Volgens de website AvP Galaxy zou acteur James Franco (Rise of the Planet of the Apes) een rol in de film hebben. Hij zou kapitein Branson van de Covenant spelen, tevens de man van Katherine Waterstons personage Daniels. Hij zou in de eerste 10 minuten te zien zijn en later in de film meerdere keren kort terugkeren. Mogelijk speelt Franco een belangrijke rol in de viral marketing campagne.

Fraaie setfoto's

En hieronder nog wat setfoto's die online opdoken. We zien onder meer de Space Jockey en een berg verbrande lichamen.

Verwijderd op verzoek van FOX.

De film van regisseur Ridley Scott staat gepland voor 19 mei en andere rollen komen van Michael Fassbender (David / Walter), Guy Pearce (Peter Weyland), Noomi Rapace (Elizabeth Shaw), Billy Crudup, Jussie Smollett en Danny McBride. Een verschijningsmoment voor de trailer zou ieder moment kunnen opduiken.

NieuwsFilm

meest populair