McConaughey vs Elba op nieuwe foto 'The Dark Tower'

McConaughey vs Elba op nieuwe foto 'The Dark Tower'

Het is nog even wachten tot eind juli.

Alweer even geleden werd duidelijk dat The Dark Tower met een aantal maanden is uitgesteld. Oorsponkelijke stond de Stephen King-verfilming gepland voor aankomende februari, maar de verschijningsdatum werd opnieuw vastgezet, eind juli. Dit houdt de makers niet tegen om een nieuwe foto vrij te geven.

Op de foto zien we Idris Elba en Matthew McConaughey oog in oog. De acteurs spelen respectievelijk de rollen van Roland Deschain en Walter Padick a.k.a. The Man in Black. Overigens zijn ze niet de enige gezichten in de film. Er zijn ook rollen voor Tom Taylor (Jake Chambers), Katheryn Winnick (Laurie Chambers), Michael Barbieri (Timmy), Abbey Lee Kershaw (Tirana) en Jackie Earle Haley (Sayre). De exacte verschijningsdatum is 27 juli 2017.

Bekijk de afbeelding
The Dark Tower van regisseur Nikolaj Arcel (A Royal Affair) wordt een quasi-vervolg op de The Dark Tower-boekenreeks en sluit aan op het einde van 'The Dark Tower VII: The Dark Tower.' Het wordt dus niet een directe verfilming. Er staat ook een tv-serie gepland voor 2018. Elba en Taylor zouden hiervoor terugkeren en de reeks wordt mogelijk gebaseerd op het boek 'The Dark Tower IV: Wizard and Glass.'



NieuwsFilm

meest populair