Jennifer Lawrence zorgt voor commotie

Jennifer Lawrence zorgt voor commotie

En dat nog wel met een grap over haar billen...

Jennifer Lawrence heeft flink wat mensen kwaad gemaakt nadat ze tijdens het populaire Britse praatprogramma, de 'Graham Norton Show', verteld had wat haar eens tijdens opnames van een film was overkomen. Ze was in de show om samen met Chris Pratt hun nieuwste film, Passengers, te promoten. Pratt had nogal wat grappige verhalen te vertellen en ook Lawrence liet zich niet onbetuigd. Maar helaas viel een van haar verhalen bij de toeschouwers wat minder in de smaak...

Ze vertelde namelijk dat ze tijdens de opnames (van een van de The Hunger Games films) in Hawaï een speciaal pak aan had waarin ze zich tamelijk moeilijk kon bewegen, laat staan krabben. Dus toen de actrice jeuk kreeg, en wel aan haar billen, loste ze dit op door haar achterwerk tegen een speciale rots, die door de inwoners van Hawaï, als heilig wordt beschouwd, te wrijven. Maar dit liep niet al te best af; de steen kwam namelijk los, donderde naar beneden en belandde vervolgens bijna op de geluidsman.

De nodige mensen wisten dit voorval niet zo op prijs te stellen; op het internet lieten ze weten het ergerlijk te vinden dat de Oscarwinnares het vertelde als een grappige anekdote, terwijl het eigenlijk gigantisch respectloos was tegenover de Hawaïaanse mensen en hun cultuur. Op Twitter werd ze daardoor ook flink door het stof gehaald: "Iemands cultuur bewust minachten, spotten met de lokale heiligdommen er er dan ook nog over opscheppen en er wat grappig over zitten doen..." of "Nog een andere reden waarom Jennifer Lawrence zo vervelend is: expres knoeien en iets heiligs vernielen en er dan ook nog over lachen" en zo gaat het nog wel even door.

De actrice heeft zich wel al verontschuldigd voor haar uitspraken. Dit deed ze via een bericht op haar Facebook-pagina: "Ik wilde absoluut niet respectloos overkomen tegenover het Hawaïaanse volk. Ik dacht dat het duidelijk was dat ik mijn eigen gedrag afkeurde, maar ik begrijp dat de manier waarop ik overkwam niet grappig was en ik wil me hiervoor excuseren; sorry als ik hiermee iemand beledigd heb".

NieuwsFilm

meest populair